Ντίνα Δήμα: Δικαιούμαστε μια νέα θητεία

Καλεσμένη των δημοσιογράφων Δημήτρη Παδιού και Γιάννη Πιτσογιάννη στην ενημερωτική εκπομπή του Σαββάτου «Ράδιο Ζυγοστάθμιση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ήταν η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας στον Δήμο Τρικκαίων και πρώην Αντιδήμαρχος Ντίνα Δήμα, δίνοντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μιλώντας για όλα και για όλους.

Ερωτώμενη η κ. Δήμα δήλωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση τώρα», εκτιμώντας πως θα είναι και πάλι ο νικητής των εκλογών, μια νίκη που μπορεί να έρθει και από την πρώτη κιόλας Κυριακή. Δήλωσε επίσης πως σέβεται όλες τις άλλες υποψηφιότητες, από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται, δεν τις φοβάται όμως, γιατί η παρούσα δημοτική αρχή έχει να επιδείξει μεγάλο και αυταπόδεικτο έργο σε όλους τους τομείς, κάνοντας τα Τρίκαλα πόλη αναφοράς για όλη την Ελλάδα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν χρειάζονται επιπλέον έργα και παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς και δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης της εικόνας της πόλης.

Υπερασπίστηκε και το δικό της έργο που επιτέλεσε ως Αντιδήμαρχος, αναφερόμενη σε κάποια κομβικά, όπως τα χαρακτήρισε έργα, όπως η γραμμή 20000 για την εξυπηρέτηση του δημότη, παρακάμπτοντας την όποια γραφειοκρατία και τα «ρουσφέτια», τις αδελφοποιήσεις που απέφεραν σημαντικά οφέλη για τον Δήμο (Αντίπαρος, Άμπεργκ κλπ.), σημαντικές εκδηλώσεις που έγιναν στα Τρίκαλα κ.α.

Η Ντίνα Δήμα αναφέρθηκε καις τις στενές σχέσεις που διατηρεί ακόμη και σήμερα με τους πρώην Προέδρους της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά και δεν έκρυψε τις κρούσεις που της είχαν γίνει στο παρελθόν, για να αναμιχθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Δεν δίστασε επίσης να δηλώσει, πως θα ήθελε να δει περισσότερες γυναίκες να ασχολούνται με τα κοινά και πως δεν θα είχε δισταγμό να στηρίξει για Δήμαρχο στα Τρίκαλα μια γυναίκα, απ’ όποιο πολιτικό χώρο και αν προερχόταν. Ολοκληρώνοντας, ανέφερε πως και τότε που ήταν Πρόεδρος στο ΕΚΤ και τώρα που είναι σε θέσεις ευθύνης στην αυτοδιοίκηση, έχει μάθει να πολιτεύεται με σεβασμό, με ήθος και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των ζητημάτων του κάθε δημότη.

Σίγουρα η παρουσία της Ντίνας Δήμα στο συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου είναι και δυνατή και ξεχωριστή…από τα λεγόμενα «βαριά χαρτιά» του ψηφοδελτίου!