Ντιέγκο Μαραντόνα: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις ότι του έδιναν μπύρα και μαριχουάνα

Μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού που είχε αναλάβει τη φροντίδα του Μαραντόνα του έδινε μπύρα και μαριχουάνα προκειμένου να τον… ξεφορτωθεί για να φέρει μια γυναίκα στο σπίτι – Καθημερινά ζητούσε μαριχουάνα ο Ντιεγκίτο

Οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζονται και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο προσκήνιο για τις τελευταίες μέρες της ζωής του Αργεντινού θρύλου σοκάρουν. Παράλληλα όμως εγείρουν και μεγάλα ερωτήματα για τους ανθρώπους που τον περιστοίχιζαν και για την ιατρική φροντίδα που του παρείχαν, ενώ βρισκόταν σε μετεγχειρητικό στάδιο μετά από μια σοβαρή επέμβαση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο.

Προ ημερών ήρθαν στο προσκήνιο οι συζητήσεις του προσωπικού γιατρού του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε με την ψυχολόγο Αγουστίνα Κοσάτσοφ κι έναν συνεργάτη του για τις τελευταίες ώρες του «Πίμπε Ντ’ Ορο». Κι αν μη τι άλλο, η κυνικότητα με την οποία μιλάει ο Λούκε για τον φίλο του σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλώντας παράλληλα οργή στην οικογένεια του Μαραντόνα. Η αργεντίνικη εφημερίδα, Infobae που έκανε τις αποκαλύψεις με ηχητικά ντοκουμέντα από τηλεφωνικές συνομιλίες, επανήλθε με νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι όπου είχε αποσυρθεί ο Μαραντόνα.

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, ένας συνεργάτης του Λούκε και μέλος του ιατρικού προσωπικού που είχε αναλάβει την φροντίδα του Μαραντόνα, σε επικοινωνία που είχε μαζί του τον ενημερώνει ότι ένας άλλος νοσηλευτής, ονόματι Τσάρλι, έδινε στον Ντιεγκίτο μπύρα και μαριχουάνα για να απαλλαγεί από εκείνον για μερικές ώρες προκειμένου να φέρει στο σπίτι μια γυναίκα! «Μου είπαν χθες ότι ο Τσάρλι κανόνισε να μπει μία γυναίκα το βράδυ στο σπίτι. Και για να ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα. Τον διέλυσε σε χίλια κομμάτια. Δεν μπορώ να αντέξω άλλο ότι ο Τσάρλι δίνει στον Ντιέγκο μαριχουάνα. Δεν ξέρω πώς να τον σταματήσω» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Λούκε.

Μάλιστα, ο νοσηλευτής του Μαραντόνα αποκαλύπτει στον Λούκε ότι ο Ντιεγκίτο είχε την συνήθεια να καπνίζει κάθε μέρα, ζητώντας καθημερινά από το προσωπικό ασφαλείας να του δίνουν τσιγάρα μαριχουάνας! «Εχει τη συνήθεια να καπνίζει κάθε μέρα. Ζητάει από το προσωπικό ασφαλείας faso (σ.σ. στην αργεντίνικη αργκό είναι η μαριχουάνα). Είπα στους ανθρώπους της ασφάλειας όποτε ζητάει faso, να του ανάβουν τσιγάρο» ακούγεται να λέει ο συνεργάτης του Λούκε, ο οποίος σε άλλο ηχητικό αναφέρει: «Βρήκα ίχνη τριμμένης μαριχουάνας παντού και μυρωδιά στο σπίτι. Ο τύπος “φτιάχνεται” και η ψυχίατρός του με τον υπεύθυνο ασφαλείας, για να μην σηκωθεί ο Ντιέγκο, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. Εκείνοι δεν ήθελαν να κοιμηθούν μήπως υπάρξει πρόβλημα».

ethnos.gr