«Ἄνοιξε αυλαία» η έκθεση ζωγραφικής στα Τρίκαλα της Αργυρούλας Σίμου

Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της συμπολίτισσας ζωγράφου Αργυρούλας Σίμου, που φιλοξενείται στην Κρύπτη Daycoffeeandmore.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στον όμορφο χώρο της Κρύπτης μ’ ένα καφέ ή ποτό, απόλαυσε από κοντά τα θαυμάσια έργα της Τρικαλινής ζωγράφου, που διακρίνονται για τα όμορφα απαλά χρώματα τους, αλλά και την θεματολογία τους, δίνοντας της θερμά συγχαρητήρια για το άψογο αποτέλεσμα.

Η έκθεση ζωγραφικής θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου και είναι επισκέψιμη σε κάθε συμπολίτη που θέλει να δει και να θαυμάσει από κοντά τα πολύ όμορφα έργα της Αργυρούλας Σίμου.

Λίγα λόγια για την ζωγράφο Αργυρούλα Σίμου

Σπούδασε Ελεύθερο Σχέδιο και Σπουδή στο Χρώμα στο εργαστήρι του Κ.Ξανθόπουλου (Θεσσαλονίκη 1988 – 1991) σε εργαστήρια των Τρικάλων με τους Δασκάλους Η.Κοτσίρα,Σ.Στάμου και Α.Μαγουλιώτη (Τρίκαλα 1992 – 1996).

Εκφράστηκε μέσω του Ρεαλισμού του Ιμπρεσιονισμού και του Αφαιρετικού Εξπρεσιονισμού.

Πραγματοποίησε 8 ατομικές εκθέσεις: Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων (1998), Δ. Βόλου Ηλίου Μέλαθρον (2001), Πνευματικό κέντρο Τρικάλων (2002), Γιάννενα art café “θυμωμένο πορτρέτο” (2003), Χαλκιδική Art Café Lan Caster (2003), Art Café Suita Τρίκαλα (2004),ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (Λαμία)«Μνήμες»: Έκθεση ζωγραφικής(2015),Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη (Τρίκαλα) 2017.

Συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως: στην Παγκόσμια Έκθεση ενόψει της Ολυμπιάδας (Δήμος Σταυρούπολης 2002), “Νους υγιής εν σώματι υγιεί” στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Δήμος Αθηναίων 2005), Πολωνία – Πινακοθήκη Rzeszow (2009) , Πολωνία – Διεθνές Συμπόσιο Τέχνης Plene Ru Niebylec – Έκθεση ζωγραφικής (2010) , Στοά Λουλη-Γιαννενα (2011).

Είναι μέλος του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε.).
Διδάσκει Ζωγραφική στο Εργαστήρι του Δήμου Λαμίας , στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» Τρικάλων και στα Εκπαιδευτήρια ΣΑΚΚΑ.

Εργάζεται στο εργαστήρι της στα Τρίκαλα.
e-mail: arsimou@yahoo.gr