Νίκος Σακκάς… για τη θέση του διοικητή νοσοκομείου Τρικάλων!

Το σχόλιο του για την πιθανότητα ανάληψης της θέσης του Διοικητή του Γ.Ν.Τ. έκανε μιλώντας  σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 το στέλεχος της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς:

« Νομίζω ότι από δω και πέρα η θέση των Διοικητών των Νοσοκομείων θα δίνεται βάσει προσόντων. Η παλαιοκομματική αντίληψη και μέθοδος επιλογής με αποτυχόντες βουλευτές, με συνταξιούχους καθηγητές και αστυνομικούς, οι οποίοι είναι παντελώς άσχετοι και πρέπει μόνο και μόνο κάπου να βολευτούν ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει ότι βλέπει με άλλο μάτι και άλλο πρίσμα την αξιολόγηση των στελεχών,  με πρώτο και κύριο μέλημα την επαγγελματική τους κατάρτιση και δεύτερο αν ανήκουν στο χώρο της ΝΔ. Με αυτά τα κριτήρια θα γίνει και η επιλογή του Διοικητή στο Γ.Ν.Τ.

Το δικό μου μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι ακριβώς το ίδιο με του Υπουργού Υγείας, στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Θα αποτελούσε πολύ μεγάλη τιμή για μένα αν κάποιος μου πρότεινε τη θέση του Διοικητή στο Γ.Ν.Τ. Όμως θα στάθμιζα και κατά πόσο θα μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου, και κατά πόσο θα ήταν εργασιακά ασυμβίβαστο με αυτό, και να δω αν θα μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα. Αν έβλεπα ότι η ζυγαριά γέρνει προς τα εκεί, προς το μέρος της προσφοράς, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να μου προταθεί μια τέτοια θέση.»