Νίκος Παππάς από τα Τρίκαλα: Η αρχή της μεγάλης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκινά από τις ευρωεκλογές

Για την ανάγκη δημιουργίας ενός ισχυρού προοδευτικού μετώπου στην Ελληνική κοινωνία, απέναντι σε μια ανάλγητη και επικίνδυνη κυβέρνηση που απέτυχε σε όλα τα επίπεδα, έκανε λόγο ο Βουλευτής της Β’ Αθηνών και πρώην Υπουργός Νίκος Παππάς, μιλώντας το πρωί της Κυριακής σε κομματική εκδήλωση της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο μουσείο Τσιτσάνη.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, ο πρώην Υπουργός και διεκδικητής της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, επεσήμανε πως οι πολίτες στις Ευρωεκλογές θα εμπιστευτούν και θα δώσουν μια μεγάλη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ, που πρέπει να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο, τονίζοντας πως η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της ΝΔ και την άνοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκινά στις 9 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών εκλογών.

Το Νίκο Παππά προλόγισε ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βαγγέλης Κείος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Βουλευτής του κόμματος στο νομό Μαρίνα Κοντοτόλη.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αρκετά μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παραβρέθηκαν και οι υποψήφιες στις Ευρωεκλογές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χριστίνα Χλαπανίδα.