Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα: Οι πολίτες να στείλουν μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση στις ευρωεκλογές (Φωτό+βίντεο)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο περιοδειών που κλάνει ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, ο κ. Ανδρουλάκης έφτασε στα Τρίκαλα γύρω στη μια το μεσημέρι, προερχόμενος από την Καρδίτσα όπου είχε επισκεφθεί νωρίτερα και αμέσως μετά την άφιξη του, μετέβη στο εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όπου τον περίμενε πλήθος από τοπικά στελέχη και ψηφοφόρους  του κόμματος.

Εκεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε επαφές με τοπικά στελέχη, ενώ σε σύντομες δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας, με το ΕΣΥ που ήταν έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ να υποβαθμίζεται καθημερινά, με την υποστελέχωση των νοσοκομείων και την έλλειψη απαραίτητων εξοπλισμών που οδηγεί σε αναβολή των χειρουργείων, με συνέπεια η ζωή πολλών συνανθρώπων μας να κρέμεται από μια κλωστή. Από τα πυρά του κ. Ανδρουλάκη δεν ξέφυγε ούτε η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης , καθώς όπως τόνισε ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει μπει σε εποπτεία από την Ευρωπαϊκή επιτροπή, χωρίς καμία αντίδραση από την πλευρά της χώρας. Για όλα αυτά και για πολλά ακόμη, οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση, στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθως ο Νίκος Ανδρουλάκης περπάτησε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όπου χαιρέτησε κόσμο και συνομίλησε με πολίτες, ενώ λίγο αργότερα αναχώρησε για τον δεύτερο σταθμό της επίσκεψης του στο νομό Τρικάλων, που ήταν η Καλαμπάκα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη: