Νικολέτα Μπρουζούκη: Πρέπει να είναι ξεκάθαρη σαφής και αιτιολογημένη η πρόταση Παπαστεργίου [ηχητικό]

Την πρώτη της δημόσια παρέμβαση έκανε η δήμαρχος Τρικκαίων Νικολέτα Μπρουζούκη το πρωί της Παρασκευής για το θέμα της διαδοχής του Δημήτρη Παπαστεργίου, μιλώντας στο “Ράδιο Ζυγός”

Παρούσα στις εξελίξεις της επόμενης ημέρας στο Δήμο Τρικκαίων δηλώνει ο Νικολέτα Μπρουζούκη. Η με πολλά χρόνια εμπειρίας στην αυτοδιοίκηση,  αισθάνεται πως μετά την αποχώρηση Παπαστεργίου από το δήμο, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βγει μπροστά, να κρατήσει ενωμένο τον συνδυασμό που είναι και το μεγάλο ζητούμενο και φυσικά να μπορέσει να κερδίσει και τις εκλογές του Οκτωβρίου.

 Με μόνο όπλο της την εμπειρία, την άριστη γνώση της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, την διάθεση για προσφορά και την προτεραιότητα στην ενότητα του συνδυασμού της «Επανεκκίνησης», η περίπτωση της κας Μπρουζούκη φαντάζει ως ιδανική για την επόμενη μέρα στο δήμο.

Μιλώντας σήμερα στο “Ράδιο Ζυγός” δήλωσε πως δεν την αφήνει αδιάφορη, το να ηγηθεί του Συνδυασμού.  Θα πρέπει και ο υπουργός πια Δημήτρης Παπαστεργίου να μιλήσει και να μας πει ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει όποιος ή όποια τον διαδεχθεί”.

Εγώ περιμένω να τοποθετηθεί ξεκάθαρα ο Δημήτρης Παπαστεργίου το Σάββατο, υπέρ υποψηφίων όταν οι περισσότεροι περιμένουν την δική του πρόταση. Εαν είναι ξεκάθαρη  σαφής και αιτιολογημένη η πρότασή του δεν θα υπάρχει πρόβλημα και φυσικά να δοθεί χρόνος σε όλους μας. 

Οταν είσαι ηγέτης ξέρεις τους συνεργάτες σου τις δυνατότητές του. Πρέπει να πάρει θέση, να μας πει τις προδιαγραφές  που πρέπει να έχει ο νέος δήμαρχος, ακόμη και για την ΚΕΔΕ τοποθετήθηκε

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: