Νικολέτα Μπρουζούκη: Απολογισμός για τη χρονιά που φεύγει και νέα σχέδια για αυτή που έρχεται

 

Με θετικό πρόσημο σαφώς κλείνει η χρονιά για την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλκίου Τρικάλων Νικολέττα Μπρουζούκη.

Ως Πρόεδρος του ανώτατου οργάνου του Δήμου, η  Νικολέττα Μπρουζούκη είχε μια καθόλα επιτυχημένη πορεία την χρονιά που φεύγει, αν και η πανδημία της στέρησε για αρκετούς μήνες την άσκηση των καθηκόντων της εντός της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Πάντως έστω και με τηλεδιάσκεψη η στάση της ήταν υποδειγματική, κρατώντας σε υψηλά επίπεδα την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με την τήρηση ίσων αποστάσεων προς όλες τις παρατάξεις.

Η νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες, βρίσκει τη Νικολέτα Μπρουζούκη ξανά στην ίδια θέση, με την ίδια να επιθυμεί να συνεχίσει στα ίδια χνάρια, χωρίς να αλλάξει κάτι ιδιαίτερα. Γνώμονας της είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του οργάνου προς όφελος της πόλης και των δημοτών. Από εκεί και πέρα, δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει στιγμή το δικηγορικό γραφείο που διατηρεί με τον σύζυγο της Νίκο Αλεξίου, που ομολογουμένως η φήμη του έχει ξεπεράσει προ πολλού τα σύνορα των Τρικάλων.

Ευχή της είναι να ξεμπερδέψουμε όσο γίνεται γρηγορότερα απ’ αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες και όλα θα γίνουν και πάλι! Εκ φύσεως αισιόδοξη!