Νέος πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο δήμου Τρικκαίων ο Μιχάλης Λάππας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Μετά από μυστική ψηφοφορία όπως προβλέπεται από την νομοθεσία εκλέχθηκαν:

Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου: Μιχάλης Λάππας
Αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου: Αχιλλέας Ζήρας
Γραμματέας δημοτικού συμβουλίου: Τόμη Κυρίτσης

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαρίστησε τον απελθόντα πρόεδρο του Σώματος κ. Μιχάλη Μπάρδα, χαρακτηρίζοντάς τον ως πολύτιμο φίλο, δάσκαλο και σύμβουλο για το υπόλοιπο της νυν θητείας.

Αμέσως μετά ο κ. Λάππας ευχαρίστησε τόσο τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, όσο και τους συναδέλφους του στο σώμα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και ζήτησε από όλους σεβασμό στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και σε όλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι όλοι πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες για την ορθή λειτουργία του με σκοπό να εξυπηρετήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών.

Τακτικά μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΔΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ,ΠΑΖΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΚΛΑ-ΗΛΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) ,ΣΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ .

Τακτικά μέλη Οικονομικής Επιτροπής

ΑΛΕΣΤΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΕΒΕΝΤΗ-ΚΑΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ), ΠΑΖΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ), ΡΟΜΠΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΦΟΡΗΣ), ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ,ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΣ ΖΗΣΗΣ, ΚΑΪΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.