Νέος περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας ο Απ. Τζιτζικώστας

tzitzikostas_44

 

 

 

 

Νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά από σχετική ψηφοφορία της παράταξης της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο κ. Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους εναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του έκπτωτου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

«Η Κεντρική Μακεδονία γυρίζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν», δήλωσε με αφορμή την εκλογή του ο νέος περιφερειάρχης, διαβεβαιώνοντας ότι «ενωμένοι θα δουλέψουμε σκληρά και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας».

Καλή επιτυχία, ευχήθηκε στον κ. Τζιτζικώστα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δηλώνοντας ότι θα είναι στο πλευρό του νέου Περιφερειάρχη.

«Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «προέχει η ενότητα της παράταξης».

Νωρίτερα, στη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της παράταξης ο κ. Ψωμιάδης άφησε πάντως αιχμές εναντίον της ΝΔ, αλλά και του κ. Τζιτζικώστα. Ο κ. Ψωμιάδης έκανε συγκεκριμένα λόγο για «προδοσία» και «αχαριστία» τη ΝΔ απέναντι του, λέγοντας πως στο παρασκήνιο λειτούργησε υπερ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα στον οποίο στη συνέχεια καταλόγισε «αλαζονεία».

naftemporiki.gr με πληροφορίες και από ΑΜΠΕ

 

 

.