Νέος κύκλος επισκέψεων του Δημήτρη Παπαστεργίου

foto 55432789

Καινούργιο κύκλο επισκέψεων ξεκίνησε από σήμερα ο Δημήτρης Παπαστεργίου στην περιφέρεια του Δήμου, για να ευχαριστήσει του κατοίκους των χωριών για την στήριξή τους στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, συνοδευόμενος από εκλεγμένους συμβούλους του, συνομίλησε το πρωί με ανθρώπους των χωριών Αγ. Νικόλαος, Σπαθάδες, Ρίζωμα, Πλάτανος, Ελληνόκαστρο, Χαϊδεμένη, Ράξα, Σωτήρα και Λεπτοκαρυυά, ενώ το απόγευμα επισκέπτεται όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κόζιακα και Καλλιδένδρου, όπου για μία ακόμη φορά θα καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών.

Οι επισκέψεις στις υπόλοιπες συνοικίες και τα χωριά του Δήμου θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν την Δευτέρα το απόγευμα, οπότε από εκεί και έπειτα θα πυκνώσουν οι επαφές του κ. Παπαστεργίου και των συνεργατών του με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους φορείς του Δήμου.

Νέα ήθη και τον πήχη ψηλά – σε ότι αφορά την αμφίδρομη επικοινωνία με τους Δημότες – φαίνεται ότι επιχειρεί να θέσει ο κ. Παπαστεργίου και η νεοεκλεγείσα δημοτική του ομάδα. Μένει να δούμε αν οι ρυθμοί αυτοί θα συνεχιστούν και μετά την 1η Σεπτεμβρίου, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το δηλωμένο ενδιαφέρον της «Επανεκκίνησης» για συνεχή επαφή με τους κατοίκους της πόλης και των χωριών μας.

.