«Νέο ξεκίνημα» με Μιχάλη Μπαγιώτη στη Φαρκαδόνα για τον Γιάννη Αναγνώστου

«Νέο ξεκίνημα» με Μιχάλη Μπαγιώτη στη Φαρκαδόνα για τον Γιάννη Αναγνώστου

Στους στόχους της υποψηφιότητάς του, ξεδιπλώνει ο Γιάννης Αναγνώστου, δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα”, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Μπαγιώτη.

Ο Γιάννης Αναγνώστου ανοίγει και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα, με κείμενο στο οποίο αναφέρεται στην κάθοδο του στις επερχόμενες εκλογές με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Μπαγιώτη. Ο ίδιος αναφερόμενος στους στόχους του, σημειώνει πως αγωνιστεί με όλο το συνδυασμό για την δημιουργία ενός Δήμου φιλικό στον πολίτη, δίπλα στις ανάγκες του, βαδίζοντας στην ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Αναλυτικά το κείμενο της υποψηφιότητας του έχει αναλυτικά ως εξής:

“Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες, Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σύντομα θα έρθει η ώρα που για ακόμα μια φορά θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου μας, για το μέλλον της Φαρκαδόνας. Θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το αύριο του τόπου που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. 

Θα κληθούμε να αποφασίσουμε για τον τόπο που ζούμε και βιοποριζόμαστε, για τον τόπο που έχουμε τις ρίζες μας, που πριν από μας μεγάλωσαν οι παππούδες μας και οι γονείς μας.

Για τον τόπο που τον πότισαν με τον δικό τους ιδρώτα και κόπο.

Για τον τόπο που κράτησαν στην καρδιά τους και στο μυαλό τους εκείνοι που η ανάγκη τους έστειλε μετανάστες σε όλη την Ευρώπη.

Αυτόν τον τόπο που τον αγαπάμε και ονειρευόμαστε να τον κάνουμε ομορφότερο, ονειρευόμαστε να τον κάνουμε πιο φιλικό στον πολίτη του, ονειρευόμαστε να τον κάνουμε πιο φιλικό και αποδοτικό στον αγρότη, πιο φιλικό και αποδοτικό στον επιχειρηματία, πιο φιλικό και αποδοτικό στον νέο, στο μαθητή, στον γονιό, πιο φιλικό και στοργικό στους απόμαχους, στους γονείς μας και τους παππούδες μας, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που τους οφείλουμε το σεβασμό μας.

Θέλουμε έναν σύγχρονο Δήμο, τέτοιον που να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες του με λιγότερο κόπο και με μικρότερο κόστος.

Θέλουμε ένα Δήμο που θα είναι δίπλα στα δύσκολα που μας επιφυλάσσει η ζωή και η καθημερινότητα.

Για όλα αυτά που ονειρευόμαστε για τον τόπο μας, για όλα αυτά που θέλουμε να πετύχουμε για το Δήμο Φαρκαδόνας, ένας από σας κι εγώ, μοιράζομαι την αγωνία, για τα θέλω και το όραμα με τον Μιχάλη Μπαγιώτη και συμπορεύομαι μαζί του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον αγώνα για το Δήμο Φαρκαδόνας, για το Δήμο της καρδιάς μας.

Εμπρός λοιπόν για ένα “Νέο Ξεκίνημα” με το Μιχάλη Μπαγιώτη.”.