Νεκρολούλουδα για τον θάνατο του Μιχάλη Μηλιούλη

khdeia aspro triantafylo

Συγκλονίστηκε η κυνηγετική οικογένεια από τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Μηλιούλη.

Πολύ γρήγορα διαδόθηκε το μαύρο μαντάτο ότι «ο γελαστός κυνηγός» άφησε την τελευταία του πνοή χαράματα της περασμένης Κυριακής στη θέση «Αϊ Λιά» στα πετρωτά πατώματα μεταξύ Νεοχωρίου και Ταξιαρχών.

Νύχτα έφυγε από το σπίτι του Νεοχώρι, με τα σκυλιά του χωρίς, όμως, να διανοηθεί ότι ήταν η τελευταία έξοδος. Ήταν παθιασμένος κυνηγός με εξαιρετικά σκυλιά και με σεβασμό στο άθλημα του κυνηγίου.

Ο Μιχάλης ήταν αγαπητός από όλες τις Διοικήσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, συμμετείχε σ’ όλες τις εκδηλώσεις του σωματείου και αντιμετώπιζε τους συναδέλφους μ’ ένα πλατύ χαμόγελο γεμάτο από αγάπη και ειλικρίνεια. Ήταν άριστος οικογενειάρχης επιτυχημένος επαγγελματίας και άριστος κυνηγός.

Άφησε την τελευταία του πνοή στα «Πατώματα», μία περιοχή που την λάτρευε κυνηγετικά, πάνω σε πετρωτά μονοπάτια, που τα γνώριζε όσο κανένας άλλος συνάδελφος.
Η κυνηγετική οικογένεια έγινε πιο φτωχή και η συμμετοχή του κόσμου και των κυνηγών στην κηδεία του έδειξε πόσο αγαπητός ήταν ο Μιχάλης από όλη την κοινωνία.

Τώρα είναι στο χώρο της αιωνιότητος «ένθα απέδρα πάσα οδύνη, λύπη και στεναγμός». Ο Πανάγαθος Θεός ας ρίξει βάλσαμο παρηγοριάς στην οικογένειά του, στους συναδέλφους και τους φίλους. Οι κυνηγοί δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον «γελαστό» Μιχάλη. Αντίο καλέ συνάδελφε και φίλε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε.

ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ

 

.