Nέες υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Θοδωρή Χήρα

 
Ο Τριχιάς Γεώργιος από Άγιο Βησσαρίωνα επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”
 
Ο Τριχιάς Γεώργιος του Βασιλείου και της Αργυρούλας  ανακοινώνει την κάθοδό του  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στο πλευρό του Θεόδωρου Χήρα με τον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ως υποψήφιος πρόεδρος για την τοπική κοινότητα του Αγίου Βησσαρίωνα.
 
Ο Γεώργιος Τριχιάς είναι αγρότης, παντρεμένος με την δασκάλα Δήμητρα Καρακικέ και πατέρας ενός αγοριού.
Υπήρξε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα κατά την 5ετία 2014-2019, απείχε από τα κοινά την 4ετία 2019-2023 και πλέον διεκδικεί εκ νέου το αξίωμα του προέδρου. Ο ίδιος ο υποψήφιος δήλωσε τα ακόλουθα:  
 
‘‘Αγαπητοί μου συγχωριανοί,
Όλοι με ξέρετε και γνωρίζετε τι άνθρωπος είμαι και πόσο αγαπώ τον τόπο μας. Κατά την διάρκεια της 5ετούς θητείας μου ως πρόεδρος εργάστηκα σκληρά για την εξέλιξη του τόπου μας και την δημιουργία έργων και ήμουν πάντα δίπλα σε όλους σας, χωρίς να με ενδιαφέρει αν με ψηφίσατε ή όχι. Δυστυχώς όμως, παρά την προσπάθειά μου δεν κατόρθωσα να υλοποιήσω το όραμά μου για το χωριό μας λόγω των προσκομμάτων και των καθυστερήσεων  που ανέκυπταν σε επίπεδο Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο, χαίρομαι που είδα πως έστω και μετά την λήξη της θητείας μου κάποια έργα από αυτά που έγιναν τα είχα δρομολογήσει εγώ ως πρόεδρος, διότι δεν αναζητώ τα εύσημα κανενός, αλλά την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.  
Μετά από την σύντομη αποχή μου από τα κοινά,  αποφάσισα συνειδητά και κατόπιν ωρίμου σκέψεως να διεκδικήσω εκ νέου την ψήφο σας, αυτή την φορά με τον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χήρα, στοχεύοντας στην εξέλιξη του τόπου μας, τόσο σε επίπεδο κοινότητας όσο και σε επίπεδο Δήμου, όπου η αλλαγή και η ανανέωση κρίνονται αναγκαίες.
Κλείνοντας, θέλω να ζητήσω την ψήφο σας. Μόνο εσείς αγαπητοί συγχωριανοί έχετε την δύναμη να με κάνετε ξανά πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα και να μου δώσετε την δύναμη να παλέψω για την εξέλιξη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Με την ψήφο σας το όραμά μου για ένα καλύτερο αύριο θα πάρει σάρκα κι οστά κι όλοι μαζί θα χαράξουμε μια νέα πορεία, μια «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
 
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Β. Τριχιάς’’
 
                        —————————————
 
Ο Σωτήριος Σίμος από Ελευθεροχώρι επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”
 
Σε μία αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε και επισήμως ο επικεφαλής αυτού Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Σίμο Σωτήριο και πορεύονται από κοινού στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 
Ο Σωτήρης κατάγεται από το Ελευθεροχώρι Τρικάλων. Είναι 39 ετών και στρατιωτικός στο επάγγελμα. Είναι παντρεμένος με την Άννα Σίμου, εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την οποία έχει αποκτήσει δύο τέκνα.
 
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε σχετικά…. << Κατέρχομαι υποψήφιος ως τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Ελευθεροχωρίου και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου.
 
Κίνητρό μου η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μου, η αστείρευτη θέληση μου για προσφορά στα κοινά και η ιδιαίτερη και πηγαία ενσυναίσθησή μου για τον άνθρωπο και την κοινωνία!
 
Με μεθοδική δουλειά, ζήλο , αυταπάρνηση και ταπεινότητα, θα καταφέρουμε να θέσουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας και για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μας.
 
Διανύουμε μια κρίσιμη αυτοδιοικητικά στιγμή….και σκεπτόμενος τις προοπτικές που θα επιφέρει το όραμα του Θοδωρή Χήρα για τον τόπο μας, αποφάσισα να δώσω αυτή τη μάχη ενεργά και δυναμικά στο πλευρό του.
 
Η φύση του επαγγέλματος μου, μου έμαθε βιωματικά να επικεντρώνομαι στο στόχο και με πειθαρχία και συγκροτημένη σκέψη, να πετυχαίνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι η καθαρή επικράτηση του συνδυασμού μας “Πορεία στο Μέλλον” , μέσω της ισχυρής λαϊκής βούλησης. >>
 
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Ο Σωτήρης είναι ένας ενεργός και δραστήριος πολίτης. Άνθρωπος καταξιωμένος επαγγελματικά και ευρέως αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Υπεύθυνος, πρόθυμος, διεκδικητικός, τελειομανής και με τεκμηριωμένη άποψη. Έχει μάθει στα δύσκολα στην ζωή του και ξέρει να βρίσκει λύσεις για κάθε πρόβλημα!
Άτομα σαν τον Σωτήρη είναι άκρως απαραίτητα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
 
Ο Σωτήρης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Ελευθεροχωρίου.
 

Σωτήρη , καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

————————————-
 
Ο Καραγεώργος Δημήτριος από Φήκη επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”
 
Ακόμα μια δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Θεόδωρος Χήρας έδωσε τα χέρια με τον Καραγεώργο Δημήτριο του Ευαγγέλου και συμπορεύονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

 
Ο Δημήτρης διαμένει μόνιμα στη Φήκη και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών τέκνων. Ένας δραστήριος και κοινωνικά «ανήσυχος» άνθρωπος με αγάπη για τη Φήκη και διάθεση για προσφορά.
 
Σε δήλωσή του ο ίδιος αναφέρει: «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πηγάζει από την έντονη διάθεσή μου για ανιδιοτελή προσφορά. Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και επιθυμώ να συνεισφέρω ενεργά για την ανάπτυξη του χωριού μου. Όφελος όλων είναι να ενεργήσουμε μεθοδικά και συστηματικά ώστε να επέλθει η αναβάθμιση στην καθημερινότητά μας. Το όραμα και οι αξίες που εκπροσωπεί ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον» ταυτίζονται απόλυτα με τα πιστεύω μου, γι’ αυτό και θα αγωνιστώ στο πλευρό του κ. Χήρα που αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του Δήμου Πύλης».
 
Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει: «Αγαπητέ Δημήτρη, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που ανταποκρίθηκες θετικά στο κάλεσμά μου και συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, δραστήριος, υπεύθυνος και συγκροτημένος. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από άτομα σαν εσένα!
 
Ο Δημήτρης κατέρχεται υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Φήκης.
 
Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

                                     ————————————

Η Στρωματιά (Βάσω) Βασιλική από Φήκη υποψήφια με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Σε ακόμη μία αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας και επίσημα, καθώς έδωσε τα χέρια με την Στρωματιά (Βάσω) Βασιλική και πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
 
Η Βάσω κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην Φήκη.
Είμαι παντρεμένη με τον Ντόγκα Βασίλειο και έχουν αποκτήσει δύο τέκνα.
Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
 
Η ίδια με αφορμή την υποψηφιότητα της δήλωσε σχετικά… << Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου. Σε αυτή την εκλογική μάχη θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα, όντας υποψήφια στο συνδυασμό του ” Πορεία στο Μέλλον”.
 
Οφείλουμε να εργαστούμε μεθοδικά για να θέσουμε την περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης και ανάκαμψης. Η καθημερινότητά μας χρειάζεται αναβάθμιση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ισχυρή εντολή στον συνδυασμό μας “Πορεία στο Μέλλον”.
 
Στόχος μας να βάλουμε ένα τέλος στην παρατεταμένη στασιμότητα που βιώνει η τοπική κοινωνία και να αφήσουμε μία ουσιαστική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
 
Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας για να μεταφέρω τους προβληματισμούς σας και τις σκέψεις σας , στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. >>
 
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Η Βάσω αποτελεί ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό κεφάλαιο για την νέα μέρα που θα ξημερώσει στον Δήμο Πύλης. Γυναίκα δυναμική και υπεύθυνη. Ασυμβίβαστη, διεκδικητική, πρόθυμη, με τεκμηριωμένη άποψη. Ένας ενεργός πολίτης. Άνθρωπος εργατικός , τίμιος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.
 
Την ευχαριστώ που δέχτηκε να συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.
 
Η Βάσω θα είναι υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε Πιαλείων του Δήμου Πύλης.
 
Βάσω, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>
 
                       —————————————————
 
Η Βασιλική (Βίκυ) Σαργιώτη από Λυγαριά υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”
Σε μία άκρως δυναμική και πολλά υποσχόμενη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας και επίσημα, καθώς έδωσε τα χέρια με τη Βασιλική (Βίκυ) Σαργιώτη και πορεύονται από κοινού, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. 
 
Η Βίκυ κατάγεται από τη Λυγαριά και είναι μητέρα δύο τέκνων.
 
Φοίτησε στο Γενικό Λύκειο Πύλης, ενώ είναι κάτοχος πτυχίου (ΤΕΕ) του  τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων.
 
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως κτηνοτρόφος, διατηρώντας μόνη της μια σύγχρονη μονάδα με δυναμικό 300 προβάτων στη Λυγαριά.
 
Για δύο χρόνια υπήρξε εθελοντής πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας.
 
Το 2019 στις Ευρωεκλογές, ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής με το αγροτικό-κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ)
 
Η ίδια με αφορμή την υποψηφιότητα της δήλωσε σχετικά…. <<  Μετά από ώριμη σκέψη αποδέχθηκα την πρόταση του Θοδωρή Χήρα και κατέρχομαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Πύλης με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.
 
Ως άνθρωπος του πρωτογενή τομέα που υπεραγαπά και στηρίζει τον τόπο του που είναι κυρίως αγροκτηνοτροφικός, δεν αντέχω να βιώνει η τοπική κοινωνία παρατεταμένη στασιμότητα και γι’ αυτό οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε προκειμένου αυτό να αλλάξει άμεσα!
 
Σκοπός της ενασχόλησής μου με τα κοινά είναι η επιθυμία μου να συμβάλλω δραστικά στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου, στην ανάπτυξη και ανάδειξη του Δήμου Πύλης και με στοχευμένες παρεμβάσεις να πετύχουμε την  ανάκαμψη του αγροκτηνοτροφικού τομέα στην περιοχή μας! >>
 
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Η Βίκυ είναι συνώνυμο της εργατικότητας, της μεθοδικότητας και της υπευθυνότητας. Μια δυναμική γυναίκα με τεκμηριωμένη άποψη και πρόθυμη να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν συμβιβάζεται με το μέτριο…διότι είναι λάτρης της τελειότητας! Κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, με συγκροτημένη σκέψη και παρεμβατική όπου απαιτείται.
 
Άτομα σαν την Βίκυ αποτελούν κεφάλαιο για την επόμενη μέρα του Δήμου Πύλης!
 
Η Βίκυ θα είναι υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε Γόμφων του Δήμου Πύλης.
 

Βίκυ, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

 
                                                ——————————————-     
 

Η Τσιώλη – Κακάβα Αθανασία επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

 
Ακόμα μια νέα υποψηφιότητα με άρωμα γυναίκας υποδέχεται ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον», καθώς η Τσιώλη Αθανασία του Χρήστου έδωσε τα χέρια με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα και πορεύονται μαζί από κοινού, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

 
Η Αθανασία κατάγεται από το Παλαιομονάστηρο και διαμένει μόνιμα στους Γόμφους. Είναι παντρεμένη με τον Κακάβα Απόστολο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Όμορφη και δυναμική! Με αγάπη για τον τόπο της και διάθεση να προσφέρει…Αυτά εξάλλου την οδήγησαν στο να ασχοληθεί με τα κοινά.
 
Η ίδια δηλώνει: «Αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, για μένα αποτελούν πρόκληση! Όραμά μας θα πρέπει να είναι ένας Δήμος σύγχρονος με τη συμμετοχή των νέων για την εύρυθμη λειτουργία του και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Γι’ αυτό με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα συμμετάσχω ενεργά στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη, με μοναδικό στόχο να συνεισφέρω στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου. Για μια… καλύτερη Πορεία στο Μέλλον, συστρατεύομαι με την παράταξη του κ. Χήρα, διότι έχουμε κοινούς στόχους και κοινό όραμα για το αύριο του Δήμου Πύλης».
 
Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο συνδυασμός μας υποδέχεται άτομα δραστήρια με κοινό όραμα, με στόχους, μα πάνω απ’ όλα αγάπη για τον τόπο και τους συνδημότες τους. Η Αθανασία, αποτελεί συνώνυμο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της εργατικότητας. Μια δυναμική γυναίκα, πρόθυμη, μεθοδική και συγκροτημένη. Την ευχαριστώ ιδιαιτέρως που αποδέχτηκε την πρότασή μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.
 
Η Αθανασία κατέρχεται υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Γόμφων του Δήμου Πύλης.
 
Αθανασία, καλωσόρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!» 
                                 ——————————————
Δήλωση υποψηφιότητας της Φωτεινής Σιαμπάνη & ανακοίνωση στήριξης στον Θ. Χηρα
 
Αγαπητοί συγχωριανοί,

Φίλες και φίλοι,
 
Σας ανακοινώνω ότι μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα  να συνταχθώ στις εκλογές της 8/10/2023 με τον συνδυασμό ” ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” του  Θοδωρή Χήρα.
Θα είμαι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο της ΤΚ Αγίου Βησσαρίωνος και ζητώ την στήριξη σας.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ πρέπει να αλλάξει ρότα  και όλοι μαζί να φέρουμε την Αυτοδιοικητική αλλαγή.
Γνωρίζοντας τον Θοδωρή Χήρα είμαι σίγουρη ότι θα προσφέρει τα μέγιστα ώστε ο Δήμος μας να γίνει πρότυπο.
 
                                 ——————————————— 
 
 

Ο Λιούτας Χρήστος από Φήκη επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Ακόμα μια νέα δυνατή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα και στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».  Μαζί του λοιπόν και ο Λιούτας Χρήστος του Αθανασίου.
 
Ο Χρήστος έλκει την καταγωγή του από τη Φήκη όπου και διαμένει μόνιμα, ενώ εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Ιδιαίτερα αγαπητός νέος στην τοπική κοινωνία, με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο του. Ανήσυχο πνεύμα, έτοιμος για τον αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης… Ακολουθώντας, το αυτοδιοικητικό «μικρόβιο» του πατέρα του Θανάση Λιούτα, πρώην Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φήκης.
 
Ο ίδιος δηλώνει: «Είναι χαρά και τιμή για εμένα να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου και δηλώνω παρών στον κοινό αγώνα…για την ΑΛΛΑΓΗ….για την ΑΝΑΝΕΩΣΗ…για ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ. Γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέα άτομα, με νέες ιδέες και προοπτικές. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Χήρα και πορεύομαι μαζί του, στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διότι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω με ανιδιοτέλεια, στον τόπο που αγαπώ».
 
Από την πλευρά του ο κ. Χήρας δήλωσε: «Αγαπητέ Χρήστο, σ’ ευχαριστώ ιδιαιτέρως που αποδέχτηκες την πρότασή μου και συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από ανθρώπους δραστήριους με κοινό όραμα, στόχους, μα πάνω απ’ όλα αγνή αγάπη για τον τόπο τους. Κι εσύ Χρήστο είσαι ένας από αυτούς. Ένας έντιμος και εργατικός νέος..…δυναμικός, πρόθυμος, μεθοδικός και συγκροτημένος.
 
Ο Χρήστος κατέρχεται υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Φήκης.
 

Χρήστο, καλωσόρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

                                      ———————————————–

Ο Σβάνας Σωτήριος από Λυγαριά επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Σε ακόμη μία δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Σβάνα Σωτήριο του Διονυσίου και πορεύονται από κοινού , ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

 
Ο Σωτήρης κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην Λυγαριά και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός τέκνου.
 
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του δήλωσε…. << Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας, δηλώνω ΠΑΡΩΝ στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα συμμετέχοντας στον συνδυασμό του “Πορεία στο Μέλλον”.
 
Ως νέος και ενεργός πολίτης επιθυμώ την εξέλιξη….την πρόοδο και την ανανέωση.
 
Σκοπός της αυτοδιοίκητικής μου ενεργοποίησης είναι η θέλησή μου να βοηθήσω στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου και να συμβάλλω στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.
 
Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέους και άφθαρτους πολίτες να τραβήξουν μπροστά και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον!
 
Θέτω λοιπόν και επίσημα τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου! >>
 
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε σχετικά….  << Ο Σωτήρης είναι ένας αεικίνητος ενεργός πολίτης. Δραστήριος, πρόθυμος, συγκροτημένος, μεθοδικός, με άποψη και επιχειρήματα πάνω στα κοινά. Εργατικός, έντιμος και ευρέως αγαπητός στο χωριό του.
 
Τον ευχαριστώ θερμά που δέχτηκε να συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.
 
Ο Σωτήρης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυγαριάς.
 

Σωτήρη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!>>                                            

                                              ——————————————
 
 
Αγαπητοί συνδημότες, 
 
με σεβασμό και εκτίμηση, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πύλης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Θεόδωρο Χήρα.
 
Μοιράζομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο ένα κοινό όραμα για την ανάπτυξη του Δήμου μας, και διακατέχομαι από πάθος για ποιότητα στην καθημερινότητα τον συμπολιτών μου. Αγαπώ βαθιά τον τόπο μου και οι λόγοι αυτοί με κάνουν να δεχτώ εκ νέου την πρόταση για συμμέτοχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
Κατάγομαι από το Γαρδίκι και γεννήθηκα στα Τρίκαλα όπου και
κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Μπαμπούρη και έχω τρεις κόρες. Δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή επιχείρηση εδώ και πολλά χρόνια και αυτό με κάνει να αφουγκράζομαι τα προβλήματα της καθημερινότητας όλων μας.
 
Η πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά από το έτος 2019 όπου εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης , ενώ αργότερα διατελώ Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων “Διονύσιος Σολωμός”.
 
Δεσμεύομαι απέναντι σε όλους σας να ενεργήσω για το κοινό καλό του τόπου μου έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και άμεση επίλυση των προβλημάτων σας με βάση την ηθική υποχρέωση που νιώθω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. 
 
Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσω να εργάζομαι με αφοσίωση για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Πύλης.
 
Με εκτίμηση,
Κουτής Ευάγγελος
 
Εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης. 

                                             —————————————

Η Φανή Παπαρούνα από Πύλη υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Σε ακόμη μια δυναμική προσθήκη στον συνδυασμό του “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε και επισήμως ο Θοδωρής Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με την Φανή Παπαρούνα του Χρήστου και πορεύονται από κοινού στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Φανή γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Πύλη. Εργάζεται στην ΔΕΥΑ Πύλης για 25 συναπτά έτη. Είναι παντρεμένη με τον Κέμο Γρηγόριο και μητέρα ενός τέκνου.
 
Η ίδια δήλωσε σχετικά…. << Αγαπώ την Πύλη και νοιάζομαι τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα  και διαμένω μόνιμα. Το όραμα του Θοδωρή Χήρα για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Πύλης ταυτίζεται πλήρως με τα “πιστεύω” μου και για αυτό το λόγο θα αγωνιστώ στο πλευρό του με όλες μου τις δυνάμεις. Είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πύλης για να εισέλθουμε επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης και ανάκαμψης. Πρέπει να επικεντρώσουμε στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και βάλουμε ένα τέλος στην παρατεταμένη στασιμότητα που βιώνουμε στην τοπική κοινωνία.
Για όλους αυτούς τους λόγους…Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου και επίσημα στην κρίση των συγχωριανών μου. >>
 
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Η Φανή είναι συνώνυμο της εργατικότητας, της υπευθυνότητας και της μεθοδικότητας. Γυναίκα δυναμική και συγκροτημένη. Εξαιρετική στον επαγγελματικό της τομέα, άψογη και στις οικογενειακές της υποχρεώσεις.
 
Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ενεργά άτομα σαν την Φανή.
 
Η Φανή θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πύλης.
 

Φανή καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>