Νέα βράβευση της ταβέρνας «Μεζεδοκαμώματα» στα Τρίκαλα

Instasize 0725182827 2

H «Alpha Guide» βραβεύει ξανά τα «Μεζεδοκαμώματα» ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας!!!

Το 1996 Ο Παναγιώτης Κορομπλής με το Βασίλη Σακοράφα δημιούργησαν τα «Μεζεδοκαμώματα» στη συνοικία «Μανάβικα» της πόλης των Τρικάλων.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφταναν στο σημείο να ταυτιστούν αργότερα με μια ολόκληρη περιοχή.

Το παλιό χυτήριο λοιπόν, αφού αναστηλώθηκε με πολύ κόπο, έδωσε τη θέση του σε μια όμορφη παραδοσιακή ταβέρνα και ταυτόχρονα το σύνθημα για την αναβάθμιση μιας ολόκληρης συνοικίας.

Από τότε μέχρι σήμερα κύησε πολύς καιρός, τα «Μεζεδοκαμώματα» διανύουν ήδη τη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας τους και συνεχίζουν να προσφέρουν στο τρικαλινό κοινό και στους επισκέπτες εξαίσια πιάτα, φροντιδα και πάνω από όλα το συμφέρον του πελάτη!

Για αυτό το λόγο για συνεχόμενη χρονιά η επιχείρηση μας βραβεύεται από την «Alpha guide» ως ένα από τα καλυτέρα εστιατόρια της Ελλάδας για το 2015.

Ο «Alpha Guide» είναι ο μοναδικός ελληνικός οδηγός διακοπών που καταγράφει, σχολιάζει και αξιολογεί ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα με τη σφραγίδα της εγκυρότητας εξειδικευμένων δημοσιογράφων και κριτικών στο χώρο της γεύσης και του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ. Επίσης κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε έντυπη έκδοση το 2000 και από το 2012 προτείνεται αποκλειστικά σε online μορφή.

Επιπλέον είναι δημιούργημα της εμπειρίας του« brand» αθηνόραμα το οποίο εδώ και 40 χρόνια είναι ο αδιαμφισβήτητος« leader city guide» της Αθήνας. Μέσα από τις σελίδες του εβδομαδιαίου περιοδικού και το www.athinorama.gr , με ειδίκευση στον πολιτικό, τη γαστρονομία, το ταξίδι και τη φιλοσοφία του ελεύθερου χρόνου, έχει διαμορφώσει το ευ ζην του σύγχρονου Έλληνα.

20 χρόνια τώρα μας επισκέπτεστε, στηρίζετε και προτιμάτε. Σας ευχαριστούμε πολύ συνεχίζουμε την προσπάθεια με ευθύνη, ποιότητα και εγγυημένη παροχή υπηρεσιών.

Να είστε πάντα υγιείς και χαμογελαστοί !!!
Ευχαριστούμε,

ΤΑ ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ

.