Νέα τιμολογιακή πολιτική του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τα μέλη της ΕΣΠΕΘ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας, έχει τη στήριξη από επιχειρήσεις και ιδιώτες, οι οποίοι έμπρακτα υποστηρίζουν το έργο της μέσω χορηγιών – προσφορών – δωρεών, εξασφαλίζοντας στα μέλη της, τις καλύτερες προσφορές, τόσο στους ίδιους, όσο και στις οικογένειές τους.

Επιπλέον, έχει αναπτυχθεί, μια αξιοθαύμαστη συνεργασία με φορείς και υπηρεσίες της Θεσσαλίας, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλα τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ και μεταξύ αυτών ενδεικτικά, είναι η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και τον Διευθυντή αυτού, κ. Χρίστογλου Κων/νο.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας μας απεστάλη νέα τιμολογιακή πολιτική για τα μέλη μας, καθώς και στους γονείς, συζύγους και τέκνα αυτών, όπως παρακάτω:

✓ Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες του Παθολόγου, Καρδιολόγου, Γυναικολόγου και Γενικού Χειρουργού (εξαιρούνται υλικά και φάρμακα, εξετάσεις με τιμές ΦΕΚ).

✓ Επισκέψεις σε ιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Γυναικολόγο, Γενικό Χειρουργό, στην τιμή των 20 €, κατόπιν ραντεβού.

✓ Έκπτωση 10% και μέχρι του ποσού των 100€ στον τοκετό, ανεξαρτήτως θέσης (με ελεύθερη επιλογή ιατρού).

✓ Έκπτωση 10% στη νοσηλεία στη Γενική κλινική (εξαιρούνται ειδικά υλικά και φάρμακα).

✓ Ειδικά προνομιακά πακέτα εξετάσεων – όπως αναγράφονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο με τους πίνακες.