Νέα σύγχρονα χειρουργικά τραπέζια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Παρελήφθησαν σήμερα το απόγευμα από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και το ιατρικό προσωπικό, τα δύο νέα υπερσύγχρονα χειρουργικά τραπέζια που θα χρησιμοποιούνται εφεξής στο τμήμα του χειρουργείου του νοσοκομείου.

Ο φακός του trikalaIN διείσδυσε σήμερα στα άδυτα των χειρουργείων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, καταγράφοντας εικόνες από την παραλαβή των νέων χειρουργικών τραπεζών.

Τα νέα χειρουργικά τραπέζια περιλαμβάνουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την διενέργεια εξειδικευμένων ορθοπεδικών χειρουργικών επεμβάσεων, τα οποία διαθέτουν όλα την σύγχρονη τεχνολογία για την διαχείριση του ασθενούς, ενώ σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Παρθένη, το επόμενο διάστημα το νοσοκομείο θα προμηθευτεί ένα ακόμη χειρουργικό τραπέζι και ένα πρόσθετο αναισθησιολογικό μηχάνημα. Επίσης η Διοίκηση του νοσοκομείου θα προχωρήσει με το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης στην αντικατάσταση όλου του φωτισμού στις αίθουσες των χειρουργείων με νέα υπερσύγχρονα φωτιστικά LED, διαχειρίσιμα ηλεκτρονικά στο σημείο που θέλει να εστιάσει ο χειρουργός.

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για την προμήθεια των χειρουργικών τραπεζών, εξέφρασαν τόσο ο Διοικητής Δημήτρης Παρθένης, όσο και οι Διευθυντές της Ορθοπεδικής και της Αναισθησιολογικής κλινικής κ. Στέφανος Τσουρβάκας και Στέλλα Ντούβλη αντίστοιχα, ενώ παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου Γιώργος Καπέλος, Σταυρούλα Κόσιβα, καθώς και ιατρικό προσωπικό.