Νέα σχέδια για το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Τρικάλων είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους σε επίπεδο νομού, που επιτελεί σημαντικό και φιλανθρωπικό έργο και αριθμεί εκατοντάδες μέλη.

Όπως όλοι οι σύλλογοι τον καιρό της πανδημίας, φυσικό είναι και αυτός να έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα, σε ότι αφορά την πολύπλευρη δραστηριότητα του.

Κορυφαίο μέλος του συλλόγου εκμυστηρεύτηκε στο trikalaIN.gr πως με την λήξη της πανδημίας και την έστω και μερική επιστροφή στην κανονικότητα, το παράρτημα Τρικάλων Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σκοπεύει να διοργανώσει μια μεγάλη μουσική εκδήλωση με άκρως φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μια εκδήλωση που σίγουρα θα αποτελέσει «σταθμό» στα χρονικά της πόλης μας και θα συζητηθεί.

Μακάρι, ερχόμαστε και εμείς με την σειρά μας, να απαλλαγούμε γρήγορα απ΄όλο αυτό τον εφιάλτη που ζούμε και να δούμε να υλοποιείται μια τέτοια πρωτοβουλία. Έτσι κι αλλιώς το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, τόσα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε εκδηλώσεις κορυφαίας ποιότητας, με μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο.