Νέα ψυχρή εισβολή από το Σάββατο

Αλλάζει ξανά ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο newsit.gr.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, με επιφύλαξη αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η ψυχρή εισβολή που φαίνεται ότι θα έρθει από το ερχόμενο Σάββατο (22.01.2022). Ωστόσο αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι η πορεία αυτής της ψυχρής εισβολής.

Όπως εξηγεί ο Γιάννης Καλλιάνος: “Με τα στοιχεία που έχουμε έως τώρα θα είναι πολύ πιο έντονη από αυτή της Τετάρτης και πολύ πιο έντονη από αυτή που μας πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα.  Θα είναι αρκετά ισχυρή αυτή η ψυχρή εισβολή η οποία θα κατεβάσει τις χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα.

Φαίνεται ότι εκτός από το τσουχτερό κρύο θα έχουμε χιόνια τα οποία αρχικά θα επηρεάσουν την βόρεια Ελλάδα και εν συνεχεία τις κεντρικές και νότιες περιοχές.

Συγκεκριμένα φαίνεται ότι από την Παρασκευή έως την Κυριακή η ψυχρή εισβολή Θα επηρεάσει την βόρεια Ελλάδα και από την Κυριακή και Δευτέρα θα μεταφερθεί και στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας.

Φαίνεται ότι θα υπάρχει υγρασία και αυτή η υγρασία μπορεί να μετατραπεί σε χιονόπτωση ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα, ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας”.