Νέα γραμμή για αυτοματοποιημένη γραμμή, μερίδων φέτας στην ΤΥΡΑΣ

Η TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) Α.Ε., πρωτοπόρος στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών από το 1963, ολοκλήρωσε επιτυχημένα την εγκατάσταση μιας 100% Αυτοματοποιημένης γραμμής, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Η γραμμή αφορά την αυτοματοποίηση της επισυσκευασίας μερίδων φέτας με εξοπλισμό των κορυφαίων στους τομείς τους, Ευρωπαϊκών οίκων BUHMANN και ROBOTEH.

Μετά την πρώτη φάση της νέας επένδυσης στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΤΥΡΑΣ του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, η TESCO FOOD TECHNOLOGY θα προχωρήσει και στην εγκατάσταση της δεύτερης φάσης, με το ύψος της συνολικής επένδυσης να ανέρχεται περίπου στα 3 εκ. ευρώ.

Η νέα γραμμή θα συσκευάζει, πλήρως αυτοματοποιημένα, μερίδες φέτας των 150g και 200g σε χαρτοκιβώτια, με σύστημα ρομποτικής παλετοποίησης, ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΤΥΡΑΣ.

Ο όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ πρωτοπορεί στην εφαρμογή των πιο εξελιγμένων τεχνολογικά λύσεων στις παραγωγικές του διαδικασίες και η TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) υποστηρίζει έναν ηγετικό, 100% ελληνικό όμιλο, με καινοτόμες, αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στις εφαρμογές συσκευασίας.

Για τη νέα επένδυση, ο κ. Μιχάλης Σαράντης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, δήλωσε: «Με τη νέα επένδυση αξιοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά».

Για τη νέα εγκατάσταση, ο κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της TESCO FOOD TECHNOLOGY Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε και εμείς το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ενός ηγετικού Ελληνικού ομίλου στα γαλακτοκομικά και ευχαριστούμε τη Διοίκηση του για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε».

Διαβάστε ΕΔΩ το advertorial.