Νέα εποχή για το κρεοπωλείο της οικογένειας Ευθυμίου στα Τρίκαλα

ΚρεοπωλείοΕυθυμίου-Premium Meat works!!!

Αυτός είναι από σήμερα ο νέος τίτλος για το κρεοπωλείο της οικογένειας Ευθυμίου στην οδό Βασιλείου Τσιτσάνη 58 (ακριβώς δίπλα από το παλιό κατάστημα) , το οποίο περνάει πλέον σε νέα εποχή, παρουσιάζοντας στους Τρικαλινούς καταναλωτές ένα κατάστημα-πρότυπο στον χώρο των ποιοτικών κρεάτων αλλά και πολλών ακόμα νέων προϊόντων, όπως delicatessen, τυροκομικά, αλλαντικά, μπαχαρικά και έλαια, τυριά και σαλάτες, όσπρια και πικάντικες σάλτσες, ζυμαρικά και θαλασσινά, κατεψυγμένα και πολλές γεύσεις κρασιών, καθώς και πολλά ακόμα παραδοσιακά προϊόντα, όλα αποκλειστικά Ελληνικής προέλευσης.

Με σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία στην αγορά των Τρικάλων από το 1925 (!), ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Θεόδωρος Ευθυμίου θέλησε να το εξελίξει ακόμη παραπάνω και έτσι την θέση του απλού παραδοσιακού κρεοπωλείου που διηύθυνε μέχρι πρόσφατα, πήρε ένα σύγχρονο κατάστημα, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να βρίσκει τα φρεσκότερα κρέατα και μια σειρά ποιοτικών προϊόντων φαγητού για το τραπέζι του, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο πατάρι του καταστήματος που θυμίζει χειρουργείο νοσοκομείου από την καθαριότητα, θα παρασκευάζονται λουκάνικα, μπιφτέκια, σνίτσελ και πολλές ακόμα κρεατοπαρασκευές, που θα είναι έτοιμες για πώληση από το κατάστημα.

Το trikalaIN εύχεται στον ιδιοκτήτη του νέου καταστήματος Κρεοπωλείο –Premium Meatworkς κ. Θεόδωρο Ευθυμίου, στην οικογένεια του και σε όλο το προσωπικό καλές δουλειές!