Νέα εποχή για την TDA

H TDA (Ακαδημία χορού Τρικάλων) κάνει την έναρξή της στην νέα πραγματικότητα στις 6 Σεπτεμβρίου. Έπειτα από πολλούς μήνες παύσης λόγω της πανδημίας ανοίγει τις πόρτες της διάπλατα για νέες εγγραφές τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του covid.  Νέα τμήματα, νέα είδη χορού και ευεξίας προστίθενται στο ήδη πλούσιο ρεπερτόριο της σχολής. Όλοι οι δάσκαλοι και χορογράφοι της σχολής είναι πανέτοιμοι να μας μυήσουν στο χώρο του χορού που τόσο πολύ μας έλειψε.Latin, Tango, Hip Hop, salsa, bachata, oriental, oriental energy, break dance ,μουσικοκινητική αγωγή, commercial, commercial kids, afro hip hop, contemporary, street high heels, barre fusion thechnique,  modern,latin little stars, salsa ladies style, tango kids, choreography project, contemporary, χορός μαμά και παιδί, strech your body expand your mind, αγωνιστικές ομάδες all ladies latin, hip hop teams, oriental teams,επαγγελματικά τμήματα χορού με επίσημη πιστοποίηση από την IDTA (international dance teacher’s association), χορογραφίες γάμων,ομάδα show για εκδηλώσεις. Αυτά είναι κάποια από τα είδη που μας παρέχει η TDA ! Έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος σε ομαδικά τμήματα αλλά και να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα. Τμήματα υπάρχουν για όλες τις ηλικίες. Από 1 έτους ως ενήλικες. Το ωράριο είναι ευέλικτο λόγω των πολλών ειδών που έχει η σχολή .Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε βολικές ώρες , καθώς επίσης διαθέτει πολλά οικονομικά πακέτα.

Παρακάτω θα βρείτε τα ονόματα των δασκάλων που απαρτίζουν την ομάδα της TDA

Jonatan Aguero

Μάγδα Μπέττα,

Άντζελα Πηλίγκου

Λώρα Τσάρα

Σταυρούλα Κόκκαλη

Ελένη Ρίζου

Μίκα Παυλάκη

Γιώργος Παντέλης

Ευα Βενέτη

Γεωργία Λιάτου

Στη διεύθυνση της σχολής βρίσκεται η Γιούλια Πεταράκη

Αξιοσημείωτο όλων είναι πως η σχολή είναι πλήρως ανακαινισμένη και φημολογείται πως έχει γίνει υπερσύγχρονη και ιδιαίτερα ατμοσφαρική.

Από 6/9/2021, ας μη χάσουμε ευκαιρία και ας δώσουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να κάνει κάτι δημιουργικό, κάτι καλλιτεχνικό για το σώμα και την ψυχή.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα της σχολής και για εγγραφές

  • καθημερινά στη σχολή (Ασκληπιού και Βύρωνος 11 1ος όροφος)

Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-13.00 & 18.00-21.00, Σάββατο 11.00-14.00

  • Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικα στο 2431038082, 6972856380
  • καθώς επίσης και μέσω mail trikaladanceacademy@gmail.com
  • και social media fb Aκαδημια Χορού Τρικάλων, Instagramm:trikala_dance_academy

Καλή Χορευτική Χρονιά!