Νέα δυναμική υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Μαράβα

Η  Αποστολία (Λιάνα) Παπαευθυμίου – Τσιάκα είναι καθηγήτρια Αγγλικών κατάγεται από το Δροσερό Τρικάλων και είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, και θα είναι υποψήφια στην ΔΕ Γόμφων, στις εκλογές του Μαίου με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος»

Βασικός αρωγός στο αυτοδιοικητικό της εγχείρημα αποτελεί ο σύζυγός της Στέφανος Τσιάκας γεωπόνος με καταγωγή από τους Γόμφους. Ενας άνθρωπος έμπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση , τεχνοκράτης και με βαθιές γνώσεις σε θέματα  αναπτυξιακής στρατηγικής των δήμων και με πολυετή εργασία στην αναπτυξιακή Τρικάλων ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ

Η κα Λιάνα Παπαευθυμίου – Τσιάκα σε δήλωσή της επεσήμανε: «Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του δημάρχου Κώστα Μαράβα, ενός ανθρώπου στο πρόσωπο του οποίου τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση. Αν και νέα στα πολιτικά δρώμενα , είναι καθήκον μου να στηρίξω την προσπάθεια του Κώστα Μαράβα για ένα δήμο ισχυρό ανταγωνιστικό πέρα από προσωπικές μισαλλοδοξίες , έχθρες, και με γνώμονα πάντα την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη. Είμαι σίγουρη πως με δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε και την επόμενη περίοδο».

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω στον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» την κα Αποστολία Παπαευθυμίου- Τσιάκα. Πρόκειται για μια αξιόλογη προσωπικότητα του Δήμου μας, με νέες ιδέες, με ορμή και όρεξη για προσφορά.

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της  στον συνδυασμό μας, καθώς αγαπάει πραγματικά τον τόπο που γεννήθηκε.

Χαίρομαι που η Λιάνα είναι συνοδοιπόρος μας στην προσπάθεια που κάνουμε, έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο ο Δήμος Πύλης.

Όλοι μαζί ενωμένοι για τον Δήμο Πύλης».