Νέα αποκάλυψη του @ όφη. O δήμος Τρικκαίων ετοιμάζει Trikala Pride;

H μεγάλη επιτυχία του Athens Pride, με τη συγκέντρωση χιλιάδων gays (γκέυ) στο Σύνταγμα,  φαίνεται να άνοιξε την όρεξη του δήμου Tρικκαίων,  για τη  διοργάνωση αντίστοιχης εκδήλωσης.

Oπως αποκαλύπτει ο @όφις ο οφιοφάγος, αποστολή του δήμου Τρικκαίων, με τη συμμετοχή τριών δημοτικών συμβούλων,   ταξίδεψε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά αλλά και να αποκωδικοποιήσει τις οργανωτικές λεπτομέρειες  -του Athens Pride– της μεγάλης αυτής εκδήλωσης την οποία φέτος τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός οικονομικών κ.Τσακαλώτος ,η πρώην πρόεδρος της βουλής κ. Κωνσταντοπούλου  ο πρώην υπουργός κ. Φίλης,  ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας  καθώς και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες .

Αντίστοιχες παρουσίες  αισιοδοξεί  να εξασφαλίσει ο δήμος Τρικκαίων και στη δικιά του εκδήλωση.

Για αυτό το λόγο,  εντός της επόμενης εβδομάδας, θα βολιδοσκοπηθούν οι  προθέσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  (Παπαδόπουλος Δριτσέλη , Σιμορέλης),  καθώς και της περιφερειακής διοίκησης Τρικάλων , ο προϊστάμενος της οποίας κ. Χρήστος Μιχαλάκης  δήλωσε καταρχήν  άγνοια για την ύπαρξη τέτοιας εκδήλωσης  στη χώρα μας. Συνεργάτης του ωστόσο κάλυψε τον κ. Μιχαλάκη δηλώνοντας ότι «ο αντιπεριφερειάρχης έχει ακούσει την pride από τον Αγοραστό ,και πως αν γίνει κάτι, θα γίνει σε συνεννόηση με τον Αγοραστό ( τίποτα δεν γίνεται χωρίς αυτόν), και την τοπική εκκλησία».

Πάντως η πρόθεση του Δημάρχου να διοργανώσει μια τέτοια εκδήλωση και να μη μείνει πίσω η πιο έξυπνη πόλη της Ελλάδας , δεν πρόκειται να περάσει χωρίς αντιδράσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αναμένεται η αντίδραση δημοτικών συμβούλων τόσο της παράταξης του, όσο και της αντιπολίτευσης , με την πλέον αναμενόμενη , του πρώην αντιδημάρχου κ. Χρήστου Αναστασίου (στο παρελθόν έχει στηλιτεύσει ακόμη και τις ποικιλόχρωμες ενδυματολογικές προσεγγίσεις των συνάδελφων του ), ευθύς μόλις επιστρέψει από την προσκυνηματικού χαρακτήρα επίσκεψη του στα Ιεροσόλυμα.

Για περισσότερες ανατριχιαστικές πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στον @όφις ο οφιοφάγος.

 

 

                                                                         @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  

Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!

Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή. Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.