ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα κατήγγειλε τις δημοσκοπήσεις, τώρα πανηγυρίζει γιατί χάνει με 9 μονάδες!

Με μια ανακοίνωση με έντονη ειρωνική διάθεση η Νέα Δημοκρατία απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την «υποδοχή» της δημοσκόπησης της MRB.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα, καταγγέλλει συλλήβδην τις δημοσκοπήσεις, ότι δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα, επειδή δεν ταιριάζουν με το πολιτικό του αφήγημα και δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται με μεγάλη διαφορά. Σήμερα εμφανίζεται να πανηγυρίζει για μέτρηση της MRB. Το αστείο είναι δε ότι κάνει σύγκριση με τις προηγούμενες μετρήσεις τις οποίες κατήγγειλε ως αναξιόπιστες.

Βεβαίως από τη μέτρηση, προβάλλει τα στοιχεία που θέλει κι αποκρύπτει το σημαντικότερο εύρημα που δείχνει στην εκτίμηση ψήφου, τη ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 9 μονάδες (34.9% έναντι 25.9%). Είναι και αυτό το στοιχείο αναξιόπιστο; Ολες οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό δείχνουν την ίδια εικόνα η οποία δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα που προσπαθούν να κατασκευάσουν ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση σε πολύ δύσκολες συνθήκες και διαχειριζόμενη συνεχείς κρίσεις, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ας αναζητήσει τα αίτια της πολιτικής του απαξίωσης, όχι σε άλλους, στον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει» αναφέρει σε αυτή.

 

fimotro.gr