Ναυλώνει πούλμαν η Π.Ε. Τρικάλων για τον αγώνα του ΑΟΤ

288849393

Στη Βασιλική έπαιξαν οι παλαίμαχοι ΑΟΤ/ Πούλμαν για Άρτα/Συγχαρητήριο στη γυναικεία ομάδα

Η ομάδα παλαιμάχων αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με τους παλαιμάχους του Κεραυνού Βασιλικής το οποίο αφιερώθηκε στη μνήμη του ποδοσφαιριστή και προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής Στέφανου Ζιάκα. Η διοίκηση των παλαιμάχων Τρικάλων ευχαριστεί τους παλαιμάχους της Βασιλικής τόσο για την διοργάνωση του αγώνα όσο και για την φιλοξενία τους.
Για την ιστορία οι παλαίμαχοι του ΑΟΤ νίκησαν με 8-1. Τα γκολ οι Πιάζας 2, Τσικρικάς 2, Κνέζεβιτς, Πράπας, Πρεκατές και Μπουλούτσος. Για τους παλαιμάχους Βασιλικής σκόραρε ο Μαντζάνας.

Λεωφορείο για τον αγώνα του ΑΟΤ στην Άρτα

Ανακοινώνεται ότι ναυλώνεται πούλμαν για τους παλαιμάχους του Α.Ο. Τρίκαλα για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του Α.Ο. Τρίκαλα με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Το λεοφωρείο είναι προσφορά της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων και η διοίκηση των παλαιμάχων ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη. Όσοι παλαίμαχοι θέλουν να εκδράμουν την Κυριακή 17 Μαϊου στην Άρτα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6974-386211 στον πρόεδρο Στέφανο Πιάζα. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει πρωϊ και θα κάνει στάση και στα Γιάννενα.

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα

Η διοίκηση των παλαιμάχων του Α.Ο. Τρίκαλα, συγχαίρει την γυναικεία ομάδα των Τρικάλων για την άνοδο της στην Α΄Εθνική και εύχεται τα καλύτερα και στην μεγάλη κατηγορία.

Φιλικό και στη Βέροια

Γίνεται γνωστό επίσης ότι οι παλαίμαχοι Τρικάλων θα δώσουν φιλικό αγώνα στη Βέροια με τους εκεί παλαιμάχους στις 24 Μαϊου.

.