Νατάσα Παιδή: Κρατήστε αυτό το όνομα για το μέλλον…

Δυναμικό «μπάσιμο» στα «βαθιά νερά» της αυτοδιοίκησης, κατάφερε να κάνει σε αρκετά σύντομο διάστημα η νεαρή Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Νατάσα Παιδή.

Μπορεί η ίδια να προέρχεται από πολιτικό «τζάκι», μιας και πατέρας της είναι ο γνωστός μηχανικός και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Παιδής, οποίος είχε διεκδικήσει επανειλημμένα, χωρίς όμως επιτυχία τον δημαρχιακό θώκο στα Τρίκαλα, γρήγορα όμως κατάφερε να «πετάξει» από πάνω της αυτή την ταμπέλα και όλοι να αναφέρονται σ’ αυτή, ως ανεξάρτητη προσωπικότητα και όχι ως κόρη του μπαμπά της.

Η Νατάσα Παιδή ως νέος άνθρωπος εκπροσωπεί την ανανέωση και προβάλλει το καινούργιο, ενώ έχει δείξει «διαβασμένη» σε πολλά θέματα της αυτοδιοίκησης, ξέρει τα προβλήματα της πόλης, έχει το θάρρος της γνώμης και οπωσδήποτε διαθέτει πολιτική άποψη, γι’ αυτό και δίκαια έχει καταλάβει μια ηγετική θέση εντός του συνδυασμού του Κώστα Κρεμμύδα.

Σίγουρα ξεκίνησε δυνατά και σίγουρα το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο για την ίδια, αρκεί βέβαια να βοηθήσουν και οι γενικότερες πολιτικές συνθήκες, ώστε ο πολιτικός χώρος από τον οποίο προέρχεται να έχει και μια εκλογική αβάντα…Πάντως το όνομα της θα μας απασχολήσει ακόμη περισσότερο μελλοντικά. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις, που αν ευνοήσουν οι συνθήκες, μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά!