Να γιατί ο Ηλίας Βλαχογιάννης αξίζει (και πρέπει) να είναι στην επόμενη Βουλή

Σε λίγες μέρες θα κληθούν οι Τρικαλινοί πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν την επόμενη κυβέρνηση της χώρας και τους πολιτικούς που θα τους αντιπροσωπεύσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Οι Τρικαλινοί πολίτες θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά, ποιοι θα διαχειριστούν την τύχη της χώρας και του τόπου την επόμενη 4ετία. Θα πάμε με εκείνους που μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον, με σταθερά βήματα μπροστά στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου ή θα επιλέξουμε εκείνους που θα μας γυρίσουν στο χθες και την οπισθοδρόμηση;

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης έχει αποδείξει πως και ξέρει και μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τους Τρικαλινούς. Τρεις απλοί και βασικοί λόγοι που ο Ηλίας Βλαχογιάννης αξίζει να ψηφιστεί και να είναι στην επόμενη Βουλή, μπορούν να θεωρηθούν εν συντομία οι παρακάτω:

-Το έργο που έχει αφήσει όλα αυτά τα χρόνια ως Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων μιλάει από μόνο του και δεν αμφισβητείται από κανένα, ακόμα και από τους αντιπάλους.

-Γνώση, εμπειρία, αλήθεια, ουσία και αποτελεσματικότητα. Σπάνιες αρετές για ένα πολιτικό, που ο Ηλίας Βλαχογιάννης κατέχει στο μέγιστο βαθμό.

-Η απευθείας σύνδεση και επαφή που έχει με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, εντός του Μαξίμου και της Πειραιώς, μέσω φυσικά του ιδίου, αλλά και του γαμπρού του Θανάση Κοντογεώργη (Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης) και του γιού του Γιώργου Βλαχογιάννη (Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ), καθιστούν την υποψηφιότητα του Ηλία Βλαχογιάννη ως την πλέον καταλληλότερη για το νομό, την παρούσα χρονική συγκυρία.

Το έργο, η πείρα και το όραμα Βλαχογιάννη είναι οι καλύτερες εγγυήσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για μας και τα παιδιά μας! Οι Τρικαλινοί πολίτες είναι βέβαιο πως θα κάνουν το χρέος τους απέναντι στον εαυτό τους, τα παιδιά τους και το νομό!