Ν. Βαλομάνδρας: Σε άνθηση ο κλάδος των υδραυλικών λόγων φυσικού αερίου

Σύνεντευξη στην εκπομπή «Ράδιο ΖΥΓΟΣτάθμιση» και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Παδιό και Γιάννη Πιτσογιάννη στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, έδωσε το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας, με αφορμή την κοπή πίτας του συνδέσμου το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Βαλομάνδρας, παρότι κατά την διάρκεια των χρόνων της κρίσης η οικοδομή σχεδόν αφανίστηκε, έχοντας μοιραία επακόλουθα και σε όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται μ’ αυτή, ο κλάδος των υδραυλικών είναι από τους ευνοημένους και αυτό χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις του φυσικού αερίου που έγιναν στα Τρίκαλα.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων έκανε λόγο για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίσταται ο κλάδος από τους μη πιστοποιημένους υδραυλικούς που μπορεί να χτυπήσουν τις τιμές και συνέστησε στον κόσμο να προτιμάει τους αδειούχους και πιστοποιημένους εγκαταστάτες υδραυλικούς για καλύτερα αποτελέσματα στην εγκατάσταση του φυσικού αερίου. Όπως τόνισε η διοίκηση του συνδέσμου βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων Γεώργιο Σπηλιόπουλο, για την πάταξη τέτοιων φαινομένων που δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό.

Τέλος ο Νίκος Βαλομάνδρας μίλησε για την επέκταση του φυσικού αερίου το επόμενο διάστημα σε περιοχές του Δήμου Τρικκαίων όπως είναι το Ριζαριό, στην Πύλη και το Μουζάκι, ενώ μέχρι το 2022 φυσικό αέριο θα έχει και η περιοχή της Φαρκαδόνας.