Ν. Βαλομάνδρας: Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για αντικατάσταση λέβητα πετρελαίου σε λέβητα φυσικού αερίου

Ένα νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που διαχειρίζεται η ΕΔΑ ΘΕΣΣ «τρέχει» αυτό το διάστημα και αφορά την αντικατάσταση σε νοικοκυριά, του λέβητα πετρελαίου σε λέβητα φυσικού αερίου.

Όπως εξήγησε στο trikalaIN.gr ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας, το πρόγραμμα είναι 100% επιδοτούμενο και απευθύνεται σε δικαιούχους του ΚΕΑ ή υπάρχει επιδότηση της τάξης του 65% για όσους έχουν ως 20.000 ευρώ ατομικό εισόδημα και 30.000 ευρώ για οικογενειακό.

Βασική προϋπόθεση ένταξης στο πρόγραμμα είναι το πέρασμα αγωγού Φ.Α, έξω από την περιοχή του έκαστοι νοικοκυριού, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση ενδιαφέροντος στο 11 150 ή μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στα Τρίκαλα, επί της οδού Συγγρού.

Όπως τόνισε ο κ. Βαλομάνδρας για την υλοποίηση του προγράμματος, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται αποκλειστικά σε αδειούχους πιστοποιημένους εγκαταστάτες υδραυλικούς, ενώ τους προτρέπει να καταθέσουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους, ώστε να προλάβουν την εξάντληση του προγράμματος.