Ν. Σακκάς: Η συμμετοχή του Μιχαλάκη θα δυναμώσει κατά πολύ το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα

Συνέντευξη για τις πολιτικές εξελίξεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση που παρουσιάζει ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων Νίκος Σακκάς.

Ερωτηθείς να σχολιάσει την σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Τρίκαλα, ο Νίκος Σακκάς ανέφερε «Εκτιμώ πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει και μπορεί να φτιάξει ισχυρά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, ψηφοδέλτια που θα φέρουν πολλούς σταυρούς στη ΝΔ, στην επόμενη κρίσιμη εκλογική μάχη. Σ΄αυτή την λογική, η συμμετοχή του Χρήστου Μιχαλάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα, θα δυναμώσει κατά πολύ το ψηφοδέλτιο και θα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό. Γιατί ως γνωστό, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, πέρα από αυτό που είναι και το γνωρίζουμε όλοι, έχει τρομερή πολυσυλλεκτικότητα και μπορεί να φέρει ψήφους από όλους τους πολιτικούς χώρους».

Επίσης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, τόνισε την σημαντική συμβολή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Κρεμμύδα, στην διατήρηση ενός πολύ καλού επιπέδου πολιτικού πολιτισμού εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή την δήλωση του τελευταίου ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στο δήμο. Για τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, ο κ. Σακκάς είπε πως θα διεκδικήσει μια Τρίτη θητεία στο δήμο έχοντας πίσω του σημαντικό έργο σε όλα τα επίπεδα. «Ποτέ άλλοτε τα Τρίκαλα δεν είχαν γνωρίσει τέτοιο μεγάλο όγκο έργων όσο σήμερα. Όλη η πόλη σήμερα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο Νίκος Σακκάς αναφέρθηκε στις πρόσφατες εκδηλώσεις, με θέματα παιδείας και υγείας που έγιναν με τα παιδιά των ΡΟΜΑ, αλλά και στα ΚΑΠΗ και το ΚΙΦΗ του Δήμου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων. Φέτος, όπως τόνισε, τόσο στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ, απορροφήθηκαν τα περισσότερα παιδιά από κάθε άλλη χρονιά και γίνονται προσπάθειες στην πορεία να καλυφθούν και άλλες ακόμα θέσεις.