Μπουτάρης: Ψήφισα Μητσοτάκη – Υποστήκαμε ταλαιπωρία επί ΣΥΡΙΖΑ

«Τον Μητσοτάκη τον ξέρω από παλιά. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος ακούραστος, έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, το λέω χωρίς να ντρέπομαι, τον ψήφισα γιατί πιστεύω πως ήταν το αντίβαρο της ταλαιπωρίας που υποστήκαμε επί ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στο δημοτικό ραδιόφωνο FM 100 και την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αποκαλύπτοντας τι ψήφισε στις βουλευτικές εκλογές.

«Στην αρχή πίστευα στον Τσίπρα. Αλλά λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ο Βαρουφάκης τα έκαναν μαλλιά κουβάρια. Ο Τσίπρας την τελευταία στιγμή κατάφερε και κατάλαβε σε ποιον κόσμο ζει. Διότι ο κόσμος δεν είναι αυτός που θέλεις εσύ, αλλά αυτός που είναι γύρω σου. Κατάλαβε ότι για να χτυπήσεις το σύστημα δεν είναι τόσο απλό. Όμως, αυτή ήταν η λογική του Τσίπρα και της παρέας του, να χτυπήσουν το σύστημα. Αλλά δεν χτυπιέται εύκολα το σύστημα» τόνισε

Ερωτώμενος για το διάδοχό του Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε πως ενοχλήθηκε που δεν προχώρησαν έργα όπως η περαιτέρω πεζοδρόμηση της οδού Αγίας Σοφίας, η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας, τα πασαλάκια, προσθέτοντας ωστόσο πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα να τον κρίνει, αλλά του κόσμου στις επόμενες εκλογές με βάση τα όσα θα έχουν γίνει μέχρι τότε.

ΠΗΓΗ