Μπάσκετ με αμαξίδιο: Μ. Αλέξανδρος – Αστέρας Τρικάλων

  Μετά την άτυχη, παρά την εξαιρετική του εμφάνιση, ήττα από τον Άρη  με σκορ 44-42 το προηγούμενο Σάββατο στο Κλειστό της Σταυρούπολης, ο Αστέρας Τρικάλων επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Μ. Αλέξανδρο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής (Σάββατο 3.3.2018, ώρα 19.00΄ – Κλειστό Ελευθέριου Κορδελιού).

Η αλήθεια είναι πώς οι παίκτες του Γ. Χατζή, παρά την ήττα τους από τον Άρη, ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα καταφέρουν να συνδυάσουν την καλή τους αγωνιστική παρουσία με το ανάλογο αποτέλεσμα απέναντι στον Μέγα Αλεξανδρο, που είναι παραδοσιακά μια δυνατή ομάδα. Γρίφο αποτελεί  η φετεινή δυναμικότητα των Θεσσαλονικέων, που έχουν μεταβολές στη σύνθεσή τους και δεν έχουν παίξει ακόμα με δυνατό αντίπαλο.

Η προϊστορία είναι με τους Θεσσαλονικείς, όμως τα τελευταία τρία χρόνια είναι μοιρασμένη μεταξύ των δύο ομάδων.   Όπως και νάναι πάντως,  η Τρικαλινή ομάδα έχει μέταλλο και αρετές, που θα τις επιτρέψουν να διεκδικήσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την δεύτερη εκτός έδρας νίκη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Β. Ομίλου :  Άρης – Ίρις Καβάλας, Αργοναύτες Βόλου – Πανσερραϊκός  και ρεπό ο Ηρόδικος Κομοτηνής.