Μπαράζ προεκλογικών μετατάξεων ημέτερων στη Βουλή – 32 σε μια ημέρα

Σε ένα απίστευτο μπαράζ ρουσφετολογικών μετατάξεων προχωρά η Βουλή, λίγες ημέρες πριν ο Αλέξης Τσίπρας ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την διάλυση της Βουλής.

Με αποφάσεις που υπογράφει ο Νίκος Βούτσης μετατάσσεται  στη Βουλή ανθρώπινο δυναμικό από την Περιφέρεια Αττικής ή από Υπουργεία, όπως το Υπουργείο Παιδείας ή το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται και μια διαδικασία προσλήψεων συμβασιούχων ή και μονίμων υπαλλήλων σε ειδικές θέσεις.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια έχουν αναρτηθεί πάνω από 32 μετατάξεις υπαλλήλων από άλλους φορείς προς τη Βουλή, ενώ και χθες υπήρξε ανάλογη διαδικασία

Την ίδια ώρα με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προσλήψεις με διετής συμβάσεις εργασίας στη Βουλή, πράγμα που αποδεικνύει ότι μπορεί οι βουλευτικές τροπολογίες να μην «πέρασαν» αλλά τα ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής θα προχωρήσουν κανονικά!

Ο Νίκος Βούτσης, που μόλις χθες εξέφρασε την ευχή να μην είναι «φωτογραφικές» οι τροπολογίες των Βουλευτών την τελευταία εβδομάδα κατά την οποία η Βουλή λειτουργεί υπό αυτή τη σύνθεση και την προεδρία του ενέκρινε σωρεία αποφάσεων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Αποφάσεις που επιβεβαιώνουν το λόγο για το οποίο έμεινε ανοιχτή Βουλή και μετατέθηκε έστω και για λίγες ημέρες η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο για να ζητήσει την πρόωρη προκήρυξη εκλογών.

Δείτε τις αποφάσεις στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου

liberal.gr