Μπάμπης Δεληλίγκας: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…

Γράφτηκε προ ημερών σε τοπικό site άρθρο απευθυνόμενο με… διάθεση χιούμορ προς τον Μπάμπη Δεληλίγκα, ότι ανήκε στο παρελθόν στη νεολαία Παπάγου. Ρωτήσαμε τον ίδιο, με την ίδια πάντα διάθεση, αν ισχύει κάτι τέτοιο, και ιδού το μας απάντησε:

«Δεν είμαι τόσο μεγάλο παιδί, να ανήκω στη νεολαία Παπάγου. Αυτό που έχω να πω είναι πως εγώ ανήκα στη ΝΟΔΕ Τρικάλων επί ηγεσίας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή από το 1974, με πρώτο Πρόεδρο από το ’75 έως το ’81, για ορισμένους που ίσως δεν γνωρίζουν, τον αείμνηστο δικηγόρο Δημήτρη Κουτσαμπελούλη. Στη συνέχεια συμμετείχα στην δεύτερη οργάνωση του κόμματος το 1982, επί ηγεσίας του μεγάλου πολιτικού ανδρός, πατριώτη και μεγάλου ευεργέτη Ευάγγελου Αβέρωφ, μια οργάνωση που τότε τσάκιζε κόκκαλα και κατόπιν μέχρι το 1990 με τον επίσης αείμνηστο Κων/νο Μητσοτάκη.

Εύχομαι ειλικρινά όλοι οι πολιτικοί μας να μοιάζουν, έστω και στο ελάχιστο τον Ευάγγελο Αβέρωφ, που έβαζε πάντα βαθιά το χέρι στην τσέπη για την παράταξη, αλλά δυστυχώς διαπιστώνων πως όλοι έχουν…καβουράκια στην τσέπη και όλοι κατάγονται από το νησί, την…Πάρο!».