Εντείνει τις επαφές του και τις συναντήσεις με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκος Μουζακιάρης.
Οι εκλογές στην κομματική οργάνωση τους επόμενους μήνες, σίγουρα δεν αφήνουν αδιάφορο τον Νίκο Μουζακιάρη, που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει και πάλι στην ηγεσία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.
Οι επαφές του με τα τοπικά στελέχη είναι άλλοτε υπό το φως της ημέρας σε κάποιο κεντρικό καφέ της Ασκληπιού, είτε πάλι σε πιο «μυστικά» μέρη και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Όπως και να ΄χει, ο Νίκος Μουζακιάρης αυτή την φορά είναι πολύ «ζεστός» για την Προεδρία της ΝΟΔΕ, άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αφήσει δημόσια και σαφή υπονοούμενα για την κακή- όπως ο ίδιος την χαρακτηρίζει-λειτουργία του κόμματος σε επίπεδο νομού.
Αρχίζει και…χοντραίνει το παιχνίδι!