Μουσικό Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο στο μουσικό στέκι Ανδρομέδα

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019, 21:30 Ανδρομέδα Μουσικό Στέκι, Στρατηγού Σαράφη 12, Τρίκαλα
6977580754

Ο Μάνος Λοΐζος ζούσε για να δημιουργεί και να γράφει ιστορία με τα τραγούδια του. Σας παρουσιάζουμε ένα μουσικό αφιέρωμα με μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια του συνθέτη. Τραγούδια που χαράχτηκαν ανεξίτηλα στα χείλη και την καρδιά μας.
Μετά το επιτυχημένο αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο τον Μάρτιο του 2019, το επαναλαμβάνουμε στον ίδιο, αγαπημένο μας χώρο, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο.

Σε αυτό το ταξίδι παρέα θα έχουμε το μουσικό σχήμα “Ίμερος” με τους Χρίστο Μοδέστου στο τραγούδι και τη Μαρία Τύμπα στο πιάνο.

Το μουσικό ντουέτο “Ίμερος”, ξεκίνησε τη συνεργασία του το 2013 στην Αθήνα. Από τότε, έχουν παίξει σε πολλούς χώρους, μουσικές σκηνές και θέατρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχουν συμπράξει κατά καιρούς με διάφορους καλλιτέχνες της νεότερης μουσικής σκηνής. Ο στόχος και ο σκοπός τους είναι να φέρουν ξανά στα αφτιά του κοινού τον “καθαρό ήχο”, την κλασσική δηλαδή ερμηνεία και απόδοση που απορρέει μέσα από την μουσικολογική και μουσική έρευνα του κάθε έργου που παρουσιάζουν. Στο παρελθόν έχουν κάνει μουσικά αφιερώματα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές, αλλά και σε εποχές του Ελληνικού τραγουδιού.