Η μουσική «του δρόμου» ελκύει τους Τρικαλινούς

Δεν είναι και λίγα, εκείνα τα νεανικά συγκροτήματα, που με μια αυτοσχέδια σκηνή, λίγα φώτα, ένα μικρόφωνο και πάνω απ’ όλα αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κεντρικούς δρόμους των μεγαλουπόλεων, ελκύοντας μικρούς και μεγάλους, παίζοντας την λεγόμενη «μουσική του δρόμου».

Και στα Τρίκαλα τις τελευταίες ημέρες, έχει κάνει την εμφάνιση του ένα τέτοιο νεανικό συγκρότημα, που αποτελείται από Τρικαλινά παιδιά, ταλαντούχους μουσικούς και τραγουδιστές, που στην κεντρική γέφυρα της πόλης, με τα τραγούδια του «μαγεύει» τους περαστικούς Τρικαλινούς και επισκέπτες, που σταματούν την βόλτα τους και απολαμβάνουν ένα όμορφο οπτικοακουστικό θέαμα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο συγκρότημα «παίζει» στα Τρίκαλα, το έχει κάνει πολλές φορές, όπως επίσης έχει εμφανιστεί σε πολλές άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές πόλεις.

Χθες πάντως η κεντρική γέφυρα γέμισε από κόσμο και σίγουρα αυτό θα επαναλαμβάνεται σε κάθε εμφάνιση του συγκροτήματος, όλο αυτό το διάστημα των γιορτών. Ο φακός του trikalaIN ήταν εκεί, καταγράφοντας όμορφες εικόνες, που προσδίδουν στην ήδη υπέροχη γιορτινή εικόνα της πόλης, μια διαφορετική αίσθηση.