Mοσχαράκι λεμονάτο κατσαρόλας λουκούμι με εξαίσιο ρύζι – Τρικαλινή συνταγή

 Ο Τρικαλινός μάγειρας του κάμπου Αντώνης Κούκεν βρέθηκε στο μικρό μα όμορφο χωριό των Άγιων Αποστόλων, ψάχνοντας να βρει την συνταγή και να φτιάξει ένα από τα πιο αγαπημένα μαμαδίστικα φαγητά! Εκεί συνάντησε την κυρία Βάσω με την κόρη της την Λίλη, που δέχθηκαν να τον βοηθήσουν να τη φέρει εις πέρας!!!

Οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε αυτό το φαγάκι να τιμά τα Κυριακάτικα μας τραπέζια, τότε τις παλαιότερες εποχές που μαζευόταν όλη η οικογένεια μαζί αλλά και συγγενείς και φίλοι για να δοκιμάσουν το “μενού!” Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ντόπιο Τρικαλινό μοσχαράκι;

Σιγομαγειρεμένο στη κατσαρόλα, λεμονάτο, να αχνίζει με την βελούδινη καραμελωμένη σάλτσα του! Συνοδεύεται πολύ ωραία με πατάτες τηγανητές ή στη πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή φτιάχνεις εξαίσιο κίτρινο σπυρωτό ρύζι! Όλα αυτά στα δείχνει με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο ο Αντώνης στην ίδια συνταγή! Δείτε το βίντεο στο κανάλι του antonis cooken στο youtube και… Καλή σας επιτυχία!!!