Μωρό στην εντατική – Ο πατέρας κάπνισε ναρκωτικά δίπλα του

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα Πατήσια, όπου ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους νοσηλεύεται διασωληνωμένο, αφού ήρθε σε επαφή με ναρκωτικές ουσίες που φέρεται να κάπνισε δίπλα του ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής και εντόπισαν το παιδί αναίσθητο μέσα στο σπίτι, όπου διέμενε με τον 27χρονο πατέρα του από την Αίγυπτο.

Η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί σοβαρή δηλητηρίαση από ναρκωτικές ουσίες. Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο πατέρας είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών μέσα στο σπίτι, ενώ δίπλα του βρισκόταν το μωρό του. Οι αναθυμιάσεις φαίνεται πως προκάλεσαν την απώλεια αισθήσεων του παιδιού.

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

 

newsbreak.gr