Μονογονεϊκές οικογένειες Τρικάλων «Μαζί»: Σ΄αυτή την δύσκολη εποχή έχουμε όλοι χρέος να στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο

Ένας από τους πλέον δραστήριους και δυναμικά αναπτυσσόμενους συλλόγους του νομού, είναι και ο Σύλλογος μονογονεϊκών οικογενειών Τρικάλων «Μαζί», που εδρεύει στην οδό Καλαμπάκας 29 και Αμπάτη στα Τρίκαλα.

Το trikalaIN.gr επισκέφθηκε τα γραφεία σου συλλόγου, συνομιλώντας με τον Πρόεδρο του κ. Γιώργο Θανασάκη, ο οποίος στέκεται 24 ώρες το 24ωρο πραγματικός «φύλακας άγγελος» σε όλα τα μέλη του συλλόγου και τις οικογένειες τους.

Όπως μας εξήγησε, οι συνθήκες της σύγχρονης ζωής οδηγούν όλο και περισσότερα ζευγάρια στη λύση του έγγαμου βίου τους. με αποτέλεσμα όλοι και περισσότεροι να καταφεύγουν στον σύλλογο για την ανάγκη στήριξης και υποστήριξης σε μια σειρά σοβαρών θεμάτων της καθημερινότητας. Μέλη του συλλόγου μπορούν να γίνουν όσοι ασκούν την γονική επιμέλεια των παιδιών τους και είναι μόνο γονείς, είτε λόγω θανάτου του συντρόφου τους είτε λόγω διαζυγίου.

Ο σύλλογος Μονογονεϊκές οικογένειες Τρικάλων «Μαζί», μέσα από τις προσπάθειες του Προέδρου κ. Θανασάκη και των άλλων μελών του Δ.Σ. έχουν εξασφαλίσει για όλα τα μέλη του συλλόγου αρκετά προνόμια με ειδικές τιμές σε πολλά είδη σε καταστήματα των Τρικάλων και της Καρδίτσας, σε ΚΤΕΟ, σε ΚΕΚ, σε γιατρούς, σε ωδεία κλπ.

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου, όπως αυτό διαμορφώθηκε από τις πρόσφατες εκλογές στα τέλη Οκτωβρίου έχει ως εξής:

Γιώργος Θανασάκης Πρόεδρος

Βασίλειος Λιάκος Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνα Σταμπασίδη Γραμματέας

Βιργινία Πουλιάνα Ταμίας

Θεοδώρα Σαργιώτη Μέλος