Μονάκριβο μου ράντζο!

Το ότι το σύστημα υγείας νοσεί το ξέραμε,το ότι πάει με αυτόματο πιλότο και αυτό το γνωρίζαμε και ότι δεν έχει τα εχέγγυα για να καλύψει τις ανάγκες προς τον πολίτη, είναι ένα μεγάλο άλυτο πρόβλημα χρόνια τώρα.
 
Το  διαπιστώσαμε βέβαια ιδίοις όμμασι μία από αυτές τις μέρες -ξημερώματα συγκεκριμένα-όταν εντοπίσαμε έναν ασθενή να κοιμάται του καλού καιρού τις πρώτες πρωινές ώρες σε ράντζο στο διάδρομο των επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
 
Προφανώς κι ο ασθενής θα περίμενε να εξεταστεί ή να έρθει κάποιος γιατρός της ειδικότητας που ζήτησε(όπως μας μετέφεραν), καθώς ήταν από το βράδυ εκεί.Παρόλα αυτά η εικόνα με έναν άνθρωπο να κοιμάται σε διάδρομο νοσοκομείου περιμένοντας να εξεταστεί το πρωί(με τις ευλογίες βέβαια και του εφημερεύοντος προσωπικού) δεν κολακεύει κανέναν στις μέρες μας και πρέπει κάτι να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα!