Μητσοτάκης, Θεοδωρικάκος, Παπαστεργίου θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα”Αντώνης Τρίτσης”

Την κατασκευή του ξενώνα φιλοξενίας ατόμων με ειδικές ανάγκες, την συντήρηση και ανάδειξη του κτηρίου της πρώην νομαρχίας, την κατασκευή νέων διδακτηρίων αλλά και αγροτικά και αντιπλημμυρικά έργα, έχει δρομολογήσει ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου να ενταχθούν στο πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’,  σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6 :

« Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, τον κ. Τζιτζικώστα ως πρόεδρο της ΕΝΠΕ και εμένα ως πρόεδρο της ΚΕΔΕ το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’. Σκοπός μας είναι να ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό και η δημιουργία του Κέντρου Διημέρευσης για άτομα με αναπηρία, ως υλοποίηση της δωρεάς του Μπάμπη Δεληλίγκα. Αν αργήσουν οι διαδικασίες του προγράμματος και βρεθεί  πρώτα η χρηματοδότηση από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τότε θα χρηματοδοτηθεί από εκεί. Το έργο αυτό θα γίνει, και είναι καλό το ότι  μπόρεσαν να βρεθούνε χρήματα, είτε από το Δήμο είτε από την Περιφέρεια.

Το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’  για το Δήμο Τρικκαίων θα περιλαμβάνει επίσης την ανακατασκευή του κτηρίου της Νομαρχίας, αγροτική οδοποιία, αντιπλημμυρικά έργα στην όχθη του Ληθαίου, και κατασκευή νέων διδακτηρίων, όπως για παράδειγμα μας ενδιαφέρει πολύ η κατασκευή ενός καινούργιου ειδικού σχολείου.»