Μητσοτάκης: Από τη Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά γραμμή εμβολιασμού για πολίτες άνω των 30 ετών

Nέα γραμμή εμβολιασμού για τους Έλληνες άνω των 30 ετών από τη Μεγάλη Εβδομάδα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμά του.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως “παρά τον άψογο σχεδιασμό τους δεν είμαστε ακόμα στα ποσοστά που θα θέλαμε, ιδίως μεταξύ των ευπαθών. Όμως η ασφάλεια και η αποτελεσματική δράση των εμβολίων αποδεικνύονται κάθε μέρα”.

“Είναι τραγικό άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους, ενώ με το εμβόλιο θα είχαν σωθεί” τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος απηύθυνε νέο κάλεσμα στους πολίτες για να εμβολιαστούν. “Θα σας παρακαλέσω να θωρακίσετε την υγεία σας με αυτό το μεγάλο δώρο της επιστήμης. Ο κίνδυνος δεν καραδοκεί στο εμβόλιο αλλά στην αρρώστια και στον πόνο. Οι αριθμοί δείχνουν πως είναι πιο πιθανό ένα ατύχημα στο δρόμο, παρά κάποιο πρόβλημα από τον εμβολιασμό” πρόσθεσε.

Νέα γραμμή εμβολιασμού για πολίτες άνω των 30 ετών

“Από τη Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά μία νέα γραμμή εμβολιασμού για συμπολίτες μας άνω των 30 ετών, με ταχύτατη διαδικασία” ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας πως στόχος είναι “να απλωθεί ακόμη πιο γρήγορα το τείχος της ανοσίας στη χώρα”.