Μητέρα και κόρη ζούσαν για τρία χρόνια με το πτώμα της γιαγιάς στο σπίτι

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις φέρνει στο φως το ρεπορτάζ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 47χρονη γυναίκα στην πόλη Seguin του Τέξας ζούσε επί τρία ολόκληρα χρόνια με το πτώμα της μητέρας της. Η γυναίκα, η οποία συνελήφθη από τις αρχές, ζούσε στο σπίτι μαζί με την κόρη της. Η κόρη της ήταν μόλις 15 ετών όταν πέθανε η γιαγιά της.

Μετά την έφοδο των Αρχών στο σπίτι, αποκαλύφθηκε ότι 71χρονη γυναίκα έπεσε και χτύπησε το 2016. Ωστόσο, η αστυνομία εκτιμά πως η 47χρονη κόρη της της δεν κατάφερε να της προσφέρει τις απαραίτητες φροντίδες ή να καλέσει γιατρό. Έτσι η μητέρα της πέθανε μέσα σε μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το πτώμα της ηλικιωμένης βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης στο πάτωμα του ενός από τα δύο υπνοδωμάτια του σπιτιού. Η γυναίκα με την κόρη της κοιμόνταν στο άλλο.

Επειδή κατά την περίοδο που η νεαρή κοπέλα ζούσε στο ίδιο σπίτι με το πτώμα της γιαγιάς της, ήταν κάτω των 15 ετών η μητέρα της αντιμετωπίζει και την κατηγορία της έκθεσης παιδιού κάτω των 15 ετών σε κίνδυνο. Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως 20 έτη και χρηματικό πρόστιμο 10.000 δολαρίων