Αποστάσεις κρατά ο Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργος Μανώλης

Τα δικά του μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, έστειλε με συνέντευξη του στην Ραδιοφωνική Λέσχη, ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μανώλης, με αφορμή κάποιες μετεκλογικές «κορώνες» από στελέχη του κινήματος στα Τρίκαλα.

Μπορεί η συνέντευξη του να δόθηκε με αφορμή επιστολή υποψηφίας Βουλευτού, από την οποία διαχώρισε κάθετα την θέση του, τονίζοντας πως έχει τελείως διαφορετική άποψη, έστειλε όμως και σαφή μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Ο Γιώργος Μανώλης υπογράμμισε πως το εκλογικό σώμα θέλει αλλαγή, ένα μήνυμα που ελήφθη και σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ αναφερόμενος στην επιστολή είπε πως αυτό που έχει σημασία είναι πότε λέμε κάτι και πως το εκφράζουμε, παραπέμποντας το περιεχόμενο της στην κρίση των πολιτών.

Ο Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ στα Τρίκαλα, τόνισε πως «ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, όποιος θέλει να φύγει ας το πράξει τώρα ανοιχτά και δημόσια. Δεν μπορεί άλλο ο κόσμος να ασχολείται με ανθρώπους που είναι με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο πόδι έξω και που είναι έτοιμοι να μεταπηδήσουν είτε δεξιά είτε αριστερά». Μένει να δούμε αν το μήνυμα ελήφθη…