Μήνυμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

971bfbe2443f

5η Δεκεμβρίου και το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. Για το «Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ» η 5η Δεκεμβρίου αποτελεί ακόμη μια αφορμή για να τιμήσει τον εθελοντισμό και αυτό γιατί οι εθελοντές αστυνομικοί είναι η «καρδιά» των δράσεών του και ο πυρήνας της φιλοσοφίας του.

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στους εθελοντές και στο έργο που προσφέρουν, καθημερινά και πανελλαδικά, πάντα με καλοσύνη, χαμόγελο και θετική διάθεση αλληλεγγύης σε κάθε συνάνθρωπο.
Στα social media της Ένωσης (facebook , ιστοσελίδα) μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δράσεις του Ελληνικού Τμήματος και των Τοπικών Διοικήσεων όπου παρουσιάζουμε τους εθελοντές αστυνομικούς! Τους πρωταγωνιστές αυτούς δεν τους τιμάμε μόνο στην παγκόσμια ημέρα, τους τιμάμε κάθε μέρα και τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους.

Σήμερα περισσότεροι από 16.000 ενεργοί εθελοντές στηρίζουν το έργο της Ένωσής μας, ενώ στα 50 χρόνια δημιουργικής πορείας έχουν αφιερώσει το χρόνο τους, την αγάπη τους και την εμπειρία τους, κάνοντας πράξη το SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)!

Από την ίδρυσή της η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών βασίζεται στη φιλία, στον εθελοντισμό, στην αγάπη και στην προσφορά των μελών της για να καλύψει τις ανάγκες που καθημερινά προκύπτουν και να πετύχει το μεγάλο της στόχο στη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, να έχουν όλοι οι άνθρωποι ένα Χαμόγελο.

                     SERVO PER AMIKECO
                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
       Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος               ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

 

.