Μήνυμα σταθερότητας από Αύρα, Σπαθάδες, Ράξας και Πλάτανο με δυναμικό παρών στις ομιλίες του Κώστα Σκρέκα

Οι πολίτες της Αύρας, των Σπαθάδων, της Ράξας, του Πλατάνου, όπου βρέθηκε τη Δευτέρα (1η Μαΐου) ο Τρικαλινός υπουργός Κώστας Σκρέκας, έδωσαν με τη μαζική τους παρουσία αλλά και με το λόγο τους την απάντηση, επιλέγοντας, στηρίζοντας και ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη για μία νέα τετραετία με αυτοδύναμη κυβέρνηση, η οποία θα κρατάει σταθερά το τιμόνι της χώρας αντιμετωπίζοντας κρίσεις με γνώμονα τον πολίτη και της ανάγκες του.

Επίσης, ο κ. Σκρέκας παραβρέθηκε και παρακολούθησε με κατάνυξη τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στη Ράξα και εν συνεχεία ακολούθησε τη Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αθανασίου.

Μετά το τέλος του Εσπερινού, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε γόνιμο διάλογο με τους πολίτες. Συζήτησε για τις κεντρικές επιλογές και τα μέτρα που υλοποιήθηκαν προς όφελος της κοινωνίας, αλλά και τα έργα και τις δράσεις που υλοποιούνται στον τόπο μας για να είναι ο Νομός Τρικάλων στο προσκήνιο των εξελίξεων. Στην πρώτη γραμμή πρωτίστως για τους νέους που είναι το αύριο για τον τόπο μας.