Μήνυμα νίκης έστειλε με μεγάλη συγκέντρωση ο Παπανδρέου στο Θησείο

Ενθουσιασμός στο «στρατόπεδο» των Παπανδρεϊκών πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα κόψει πρώτος το νήμα στην κούρσα της ηγεσίας στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Με μια μεγάλη συγκέντρωση γεμάτη όγκο και παλμό στο Θησείο, συνέχισε τις σήμερα τις προεκλογικές του περιοδείες ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα νίκης για την εκλογική αναμέτρηση της 5ης Δεκεμβρίου.

Πάνω των 10 χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε εν μέσω παγωνιάς και πανδημίας, για τον “τρίτο” των δημοσκοπήσεων . Ο κόσμος έφτανε μέχρι την Ερμου

Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου άσκησε δριμεία κριτική στη κυβέρνηση της ΝΔγια την διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και των διαθέσιμων πόρων από την Ε.Ε, ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, διάχυτος ήταν ο ενθουσιασμός του κόσμου που φώναζε διαρκώς συνθήματα όπως «Το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» και «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς»

Κάλεσε δε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στις 5 του Δεκέμβρη, για να σηκώσουμε όλοι μαζί και πάλι, τον ήλιο ψηλά πάνω από την Ελλάδα.

«Να σηκώσουμε ψηλά την χώρα και τον ήλιο μας…» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου με το «να τον μεθύσουμε τον ήλιο» να παίζει από τα ηχεία και τον ίδιο να μπαίνει στο πλήθος για να χαιρετήσει τον κόσμο που έδωσε το παρών στην ομιλία του.