Μήνυμα μεγάλης νίκης έστειλε η Αγία Μονή για τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Μπροστά σε ένα πυκνό και ενθουσιώδες ακροατήριο στην πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου στην Αγία Μονή, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο Δήμαρχος Τρικκαίων και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Παπαστεργίου, απευθυνόμενος στους κατοίκους της συνοικίας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε από τους παρευρισκόμενους μια μεγάλη και καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή, υποστηρίζοντας πως η Δημοτική Αρχή έχει επιτελέσει στην διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας της σπουδαίο έργο σε όλο το εύρος της συνοικίας (γήπεδο Άρη Αγίας Μονής, ανάπλαση πλατειών και κοινοχρήστων χώρων, εγκατάσταση φωτισμού σε πολλά σημεία, καθαρισμός και αξιοποίηση Αγιαμονιώτη ποταμού, παρεμβάσεις στο μύλο Ματσόπουλου, συντήρηση σχολικών αιθουσών και κτιρίων σε όλα τα σχολεία της συνοικίας) και πολλά ακόμη, ενώ έχει καταθέσει έτοιμο σχέδιο και έχει δρομολογήσει όλα τα έργα για την επόμενη θητεία. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους συνδυασμούς, που ήρθαν να δηλώσουν συμμετοχή στις εκλογές στο παραπέντε και που μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν και τίποτα παραπάνω.

Λίγο πριν την ομιλία του Δημάρχου, τοποθετήθηκαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι της συνοικίας Τάκης Παζαϊτης, Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη, καθώς και η νεότερη Μαρία Κιοσσέ, η οποία κατέρχεται υποψήφια Σύμβουλος για πρώτη φορά.

Η συγκέντρωση της Αγίας Μονής ήταν από τις μεγαλύτερες που έχει μιλήσει μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Παπαστεργίου, γεγονός που φανερώνει πως η Αγία Μονή έστειλε περίτρανα μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή.